fbpx

Otiumstole

En otiumstol er en lænestol / hvilestol, også kendt som funktionsstol der kan indstilles manuelt ved hjælp af din vægt, eller ved fjernbetjening og motor som giver en god støtte og komfort.

En otiumstol er den perfekte stil til seniorer og folk med f.eks. ryglidelser fordi en otiumstol kan indstille ryglænet så det kan tilpasses og lænes tilbage samt en praktisk funktion med sædeløft. Navnet otium i otiumstolen betegner en tid hvor du ikke længere er en del af arbejdsmarkedet, hvor du kan nyde dit “otium” slappe af og nyde tilværelsen.

Læs Mere

Otiumstol eller lænestol

Otiumstole er perfekte til seniorer der gerne vil sidde helt rigtigt, har måske endda problemer med ryg, hofte eller knæ måske problemer med at kunne rejse dig op efter at have siddet ned og læst i en god bog. Otiumstole bliver også kaldt hvilestole eller seniorstole, du kan hos Frost Boligcenter finde et stort udvalg af otiumstole, i både stof eller læder.

Vores eksperter, hjælper dig med at finde den rigtige otium lænestol til dig, hvor du kan sidde behagelig alt efter dit behov. Vi sikrer at både din otiumstol giver dig den rigtige støtte til din ryg såvel som benene, det er vigtigt for os at du får en komfortabel stol som du kan side og læne dig tilbage i og nyde din afslapning.

Hos Frost Boligcenter har du mulighed for at finde et stort udvalg af lænestole og otiumstole. Du behøver ikke at være en senior for at nyde en otiumstol. Det kan også være at du blot gerne vil have en behagelig lænestol hvor du har mulighed for at få optimal støtte i lækkert design.

Med en otiumstol kan du sidde komfortabelt, du har et ryglæn der giver dig optimal støtte og et sæde der giver dig det ekstra komfort. Otiumstole giver dig lige “det ekstra” som du ikke kan få fra en almen lænestol.

Stof og læder otiumstole

Der findes mange forskellige otiumstole, vi har et rigtigt stort udvalg både når det kommer til mærker / brands men også når det kommer til om det skal være stof eller læder.

Der kan være mange ting at tænke over, når du skal vælge det betræk du gerne vil have på din otiumstol. Det special stof kan vælges der giver ekstra skub til blodomløbet i kroppen. Det såkaldte Bodyflux stof føres på flere stole typer og design.

Det kan også være det skal være læder så stolen er nemmere at gøre ren. Det kan også være betræk af stof hvor du har andre møbler i din stue som er stof møbler. På den måde behøver du ikke at gå på kompromis med design eller betræk på dit møbel.

Bredt udvalg af otiumstole

Vores udvalg af otiumstole er bredt, vi sørger for at finde den rette stol der passer til dig, om den skal være moderne, elektronisk, manuel, højde af stolen, hvordan skal din fodskammel være. Vi sørger for at du får den helt rigtige stol med optimal komfort såvel som den rette hjælp i støtten til din krop og ryg.

Elektrisk eller manuel otiumstol

Der findes generelt to typer otiumstole, det kan være en elektrisk otiumstol som du kan styre ved hjælp af fjernbetjeninger eller knapper indbygget i selve stolene. Vores stole findes derfor også i mange forskellige udgaver, det kan være forskel på stel, om de er betrukket med stof eller læder såvel som hvilket mærke stolene er.

Det kan være Farstrup laver mange lækre otiumstole men ud over Farstrup har vi også et bred udvalg af otiumstole fra Himolla og Brunstad som du kan se her på siden.

Hvad er en elektrisk otiumstol?

Elektrisk otiumstol betyder at du har en motor indbygget i stolen som gør at du ved hjælp af en fjernbetjening eller knapper indbygget i selve stolen. Dette kan være at selve stolens ryglæn kan lægges ned eller vippes bagud, det kan også være at du kan lægge støtte ud til dine fødder.

Du kan på den måde blot sidde komfortabelt i lænestolen, og ved hjælp af få tryk på knapper få den optimale komfort i både ryggen, benene og dine fødder. Du kan få hjælp til at rejse dig op ud af stolen igen med hjælp af elektrisk sædeløft.

Det kan være en kæmpe hjælp til ældre eller syge der har brug for den ekstra hjælp af deres stol og på den måde give dem deres livsglæde og uafhængighed tilbage.

Manuel otiumstol uden motor

Den anden type af otiumstol er en manuel otiumstol uden motor, hvor du en altid lækker komfort, sidder altid komfortabelt i stolen, hvor der er de rette funktioner selv uden en motor og moderne knapper eller motor.

Den måde en manuel otiumstol fungerer på er hvor du bruger din egen vægt eller blot lægger dig tilbage i stolen. Du har regulerbart ryglæn hvor du indstiller stolen, ryggen kan lægges tilbage og fodstøtten kan klappes ud i f.eks. vandret position. Generelt otiumstole der er manuelle indstilles til dit behov hvorefter den kan tages i brug.

Vælg den rigtige otiumstol til dit behov

Hos os er der et rigtigt stort udvalg af alle typer otiumstole og vi er sikre på at du kan finde den rette stol til dit behov, enten på vores webshop eller i vores fysiske butik / showroom i Sønder Omme. Det mest kendte mærke er Farstrup som mange i dag kender og derfor kan du også finde et rigtigt stort udvalg af Farstrup stole hos os.

Der findes også Himolla hvilestole som kommer med både indbygget fodskammel, enten som manuel eller elektrisk, hvor f.eks. elektrisk sædeløft kan støtte og hjælpe benene og ryggen til at stå op af stolen.

Vi fører også otiumstole fra Nordic Easy Chair der fører et bredt udvalg i sidderigtige otiumstole i den lidt mere prisvenlige ende af skalaen.

Har du brug for at få rådgivning til at vælge den rette stol til dig selv eller dine kæreste har du mulighed som altid til at besøge os eller kontakte os direkte.

Viser 1–9 af 14 resultater