Persondatapolitik

Beskyttelse af dine persondata er vigtig for Frost Bolig. Nedenfor kan du læse om, hvordan vi indsamler og behandler dine personlige data og hvilke rettigheder du har med hensyn til personlige data.

Data ansvarlig: Frost Boligcenter, Vestergårdsvej 4, 7260 Sdr. Omme.

Hvilke oplysninger indsamler vi

Vi indsamler oplysninger om dig, når du er i kontakt med os – f.eks. Når du foretager et køb, udfylder formularer eller besøger vores hjemmeside. Dataene vi indsamler er: navn, adresse, email, telefonnummer, købs-og ordrehistorik, evt. oplysninger du giver til os i notatfeltet.

Vi indsamler disse oplysninger for at kunne servicere dig og behandle din ordre, samt for at optimere og forbedre vore kunders oplevelse på vores webshop.

Service

Vi behandler personlige data for at kunne servicere dig bedst – det være sig spørgsmål til din ordre, levering, reklamations behandling osv. Formålet med at indsamle persondata er at kunne hjælpe dig, samt for at kunne overholde lovgivningen.

Konkurrencer

Vi behandler oplysninger fra dig, hvis du deltager i konkurrencer på vores Facebook-side. Dette omfatter navn og evt. din kommentar på det gældende konkurrence opslag.

Behandlingen udføres i vores interesse, for at administrere konkurrencer, hvor folk deltager. Derudover med henblik på, at kunne kontakte dig, såfremt du udtrækkes som vinder af konkurrencen.

Optimering og forbedring

Frostbolig.dk registrerer bevægemønstre og vi behandler personlige data for at forbedre og udvikle vores webshop/hjemmeside, samt analysere på trafikken. Behandlingen udføres i vores interesse, for at gøre webshoppen/hjemmesiden mere brugervenlig, samt til opdatering, udvikling og forbedring af vore tjenester og produkter. Ved at anvende webshoppen/hjemmesiden accepterer du dette.

Lovmæssige forpligtelser

Vi behandler personoplysninger for at overholde gældende love, så som bogføringsloven, købeloven, skattelovgivningen, produktansvarsloven mm.

Hvor længe opbevares personoplysninger

Når du vælger at handle hos os, enten på webshoppen eller fysisk i butikken, bliver du oprettet med kundenummer, navn, adresse, telefonnummer og mail i vores kundekartotek. Som udgangspunkt slettes du ikke fra fra dette kartotek, hvor dine nuværende og tidligere ordre vil opbevares. Dette gøre med henblik på, at kunne servicere dig bedst muligt efter dit køb i forhold til evt. reklamations behandling, produktgarantier eller anskaffelse af reservedele. Dette er blot en service vi yder overfor dig, og du har naturligvis altid ret til at blive slettet fra vores kundekartotek, såfremt vi ikke har nogle lovmæssige krav, der forhindrer os i dette.

Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår, for at opfylde bogføringslovens krav.

Dine rettigheder

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine persondata skal vi som dataansvarlige oplyse dig om dine rettigheder. En forespørgsel fra din side om dine rettigheder vil blive besvaret så hurtigt som muligt, men senest inden for en måned.

Du har ret til at få indsigt i hvilke oplysninger vi har registreret om dig, til hvilket formål og hvor oplysningerne kommer fra. Ønsker du en kopi af disse oplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til mail@frostbolig.dk. Du vil blive bedt om at vise gyldigt ID.

Har vi registreret urigtige oplysninger om dig, har du naturligvis ret til at få dem rettet. I visse tilfælde, har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os. f.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen af dine oplysninger. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. hvor vi skal overholde retlige forpligtelser, eller hvor retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte vores webshop.

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

Cookies

Vi bruger cookies på hjemmesiden. Oplysningerne, der indsamles og analyseres ved hjælp af cookies, bruges til at tilpasse og effektivisere vores tjenester, indholdet af hjemmesiden, tilbud og annoncer til den besøgende, samt for at øge sikkerheden på hjemmesiden. De bruges også til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analyserer vores trafik.

Vi deler oplysninger om din brug af vores website med vores partnere indenfor sociale medier, annoncerings partnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af vores eller deres tjenester. Ved at anvende vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies, skal vi indhente din samtykke.

www.Frostbolig.dk bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparters tjeneste, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid tilbagetrække eller ændre din samtykke fra cookie deklerationen på vores hjemmeside. Dit samtykke gælder for følgende domæne: www.frostbolig.dk.

Nødvendige cookies

Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar, ved at aktiverer grundlæggende funktioner. Dette gælder fx side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse.

Vi anvender ”CookieConsent”, som gemmer brugerens cookie-samtykke i 1 år. Derudover anvender vi ”wc_chart_hash_”, som husker de varer du har lagt i kurven. Denne gemmes i 5 år, så vi kan servicere kunden efter salget (herunder reklamation osv.). Vi bruger også”wc_fragments_”, som hjælper til at kurv-funktionen fungerer, mens du anvender hjemmesiden.

Statistik

Statistiske cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesiden, ved at indsamle og rapporterer oplysninger anonymt. Www.frostbolig.dk anvender ”_ga” og ”_gid”, til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. Disse data gemmes i op til 2 år.

Hjemmesiden anvender også ”_gat”, ”tk_ai”(gemmes i 5år), ”tk_qs” og ”collect”, som et værktøj til bl.a. Google Analytics. De benyttes også til at indsamle oplysninger om brugerens platform og præferencer, samt hvordan brugeren navigerer på siden, så vi kan optimere hjemmesidens indhold og annoncerelevans. Dataene gemmes i 1 dag.

Marketing

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er, at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed være værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Www.Frostbolig.dk anvender ”r/collect” til at sende data til Google Analytics omkring brugerens enhed og adfærd. Cookien følger den specifikke bruger på flere hjemmesider og enheder, så længe hjemmesiden anvendes.

Derudover anvendes ”tk_lr”, ”tk_or”, ”tk_r3d” og ”tk_tc” til at registrerer den besøgendes præferencer og navigation på hjemmesiden. Denne registrering gør hjemmesiden istand til at målrette annoncer og indhold til den specifikke besøgende.

Opdateret d. 1-05-2019.