fbpx

Skænke

Skænke er  gamle, traditionelle og smukke møbler. Skænke er et af de møbler, som kommer i flest forskellige udgaver. Det sker fordi dens formsprog har så meget historie, men også fordi den kan bruges til så mange formål. I dag er der en skænk, som passer til alle rum.

 

Læs Mere

Se det store udvalg af skænke her på siden. Forhåbentlig kan du finde det helt perfekte match til dine ønsker.

Hvad er en skænk?

En skænk er oprindeligt et større reolmøbel med låger på forsiden, som står på 4 korte ben. Mange hjem i ældre tid havde en meget stor. Dette skulle bruges til indeholdte alt det fine porcelæn og andre særlige ting.

I dag er den meget mere multifunktionel og kan se ud på hundredvis af måder. Dog er hovedformen den samme, hvor der er en masse hylder, som er lukket inde bag låger. De fleste har også ben, men de kan variere i højde, og man kan også få flere væghængte løsninger.

Størrelsen og formålet er meget variabelt, og der fås en skænk, som kan passe ind i din lille entré, mens det stadig er muligt at få et stort opbevaringsmøbel, som kan stå i den store stue.

Find den smukkeste skænk i egetræ

En stor skænk i hjemmet vil med sikkerhed trække mange komplimenter, og møblet vil få en vigtig plads i rummet.

Derfor er det også vigtigt, at man er vild med udtrykket og materialevalget. Her vil en skænk i egetræ måske være det optimale valg, fordi det lyse egetræ står meget smukt til lyse vægge, nordisk indretning og generelt den gængse og moderne stil.

At vælge en model i en lysere træsort, som f.eks. eg, kan være med til at lette udtrykket af et ellers stort møbel. Dog er det muligt at få en skænk i næsten alle tænkelige træsorter. Både den mørke teak og mahogni, og helt over til den klassiske lyse eg.

En skænk i hvid giver masser af lys og opbevaring

Ligesom en skænk i eg vil lysne op, så vil en skænk i hel hvid gøre noget lignende. Udtrykket er selvfølgelig et andet, når overfladen ikke er træ, men fordi skænken er blevet så moderniseret, kan en helt hvid skænk noget helt særligt.

Er rummet meget småt, har skråvægge eller andet, som kan gøre rummet lidt indelukket, så har det især gavn af hvide møbler for at udnytte så meget lys som overhovedet muligt. Samtidig er en lys eller hvid skænk perfekt i den moderne indretning, hvor der ofte er meget lyst og mange rene linjer.

Ligegyldig hvilken skænk, du skal have, så kan du finde den her hos os, og har du det mindste spørgsmål skal du være hjertelig velkommen til at kontakte os, og så skal vi forsøge at hjælpe og rådgive dig på bedst mulig vis.

Du finder møbler til en god pris her, og sørg for at holde øje efter gode skænk tilbud, så du kan få dem endnu billigere end normalt!

Få inspiration og rådgivning hos Frost Boligcenter

Vores medarbejder står klar til at hjælpe dig både, når du handler på nettet eller besøger os ind i butikken.

Få den bedste rådgivning her og nyd dine nye møbler i årtier.

Følg os på sociale medier og bliv opdateret med alle nyheder på vores hjemmeside og ind i butikken.

Facebook

Instagram

Har du bruge for hjælp med bestilling eller har du andre spørgsmål?

Skriv eller ring til os på:

Telefonnummer: +45 75 34 15 44

E-mail: mail@frostbolig.dk

Du kan også besøge vores fysisk showroom:

Adresse:

Vestergårdsvej 4

7260 Sønder Omme

Viser 1–9 af 12 resultater