fbpx

Himolla Lænestol 7806

Har du spørgsmål, eller skal vi designe en stol efter dine ønsker? Ring 7534 1544, skriv til os, eller besøg butikken i Sdr. Omme. 

* Prisen afhænger af dit valg af stof/læder, drejefod, tilvalg af udstigningshjælp og hjertefunktion m.m. De viste priser er derfor beregnet ud fra de 3 stole eksempler du kan se i butikken:

Small m. lean-back funktion/ cognac farvet lædet.
Medium m. lean-back, justerbar nakke, uden ledning og m. hjertefunktion, cognac farvet læder.
Large m. lean-back, justerbar nakkefunktion og udstigningshjælp.

Himolla Lænestol 7806 er en virkelig lækker lænestol, til dig der virkelig vil forkæle dig selv. Den har et super flot og stilrent design, der passer ind i de fleste indretninger. Lænestolen findes i flere forskellige læder- og stoffarver. Derudover er hvilestolen specielt populær som seniorstol, da du kan vælge at få den med udstigningshjælp og hjertefunktion. Udstigningshjælpen gør, at du kan køre stolen helt op i stå position, så du får hjælp til at rejse dig op fra stolen. Den specielle hjertefunktion er specielt til dig, der døjer med hjerte problemer eller har dårligt blodomløb. Funktionen gør, at stolen kan køres tilbage i liggende position, hvor du slapper godt af, og benene kommer over hjertehøjde. Lænestolen har naturligvis en solid drejefod, så den kan dreje 360 garder rund.

Du kan vælge en trådløs fjernbetjening eller med ledning, som begge er meget brugervenlige. På siden af stolen, er der naturligvis en lomme til fjernbetjeningen. Du kan også vælge at tilkøbe et trådløst batteri til din stol, så den ikke er afhængig af at stå ved en stikkontakt.

Lænestolen har integreret fodskammel, som skjules under stolen, når den ikke er kørt op. Når du kører stolen tilbage, kører skamlen med op. Du kan derfor let smække benen op og slappe af, men slipper for at have en løs skammel til at fylde i rummet, og det er lettere at støvsuge rundt om stolen.

Udover at Himolla lænestolen kan lænes tilbage, har den også en justerbar nakkefuntkion. Den gør, at du kan tilpasse din liggestilling efter om du læser, tager en middagslur eller ser TV. Det er især lækkert for dem med læsebriller, da du kan få hovedet i den rette stilling, når du ser TV og ikke skal kigge hen over glasene.

Himolla Lænestol 7806 findes i 3 størrelser – Small, Medium og Large. Uanset størrelse er sædet målt i hoftebredden 50cm. Derudover er dybden på sædet 52, 54 eller 56cm afhængig af størrelsen på stolen. Sædehøjden ændrer sig ligeledes fra 44, 46 og 50cm.

Ønsker du information om andre farvevalg end den brune cognac farve, kontakt os gerne mobilt 75 34 15 44

Størrelse

Large: lean-back justerbar nakke, udstigningshjælp., Medium: lean-back, justerbar nakke, u. ledning, hjertefunktion, cognac læder., Small: lean-back/cognac læder.