fbpx

Lænestole

Varekategorier

Stort udvalg af lænestole

Hos Frost Bolig har vi et kæmpe udvalg af kvalitets lænestole/ seniorstole osv. på vores webshop og i butikken i Sdr. Omme. Få proffesionel rådgivning inden du vælger. Vi har et bredt udvalg af lænestole fra alle de bedste kvalitetsmærker – bl.a. Himolla, Farstrup, Cumulus, Otium & Hjort Knudsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af skræddersyede stole fra Farstrup. Her bliver din lænestol tilpasset 100% i sædehøjde, polstring, armlæn, nakkepude osv. Se også vores store udvalg af el-drevne stole med udstigningshjælp og meget mere. Vi har også et stort udvalg af interiør i flotte designs. Hos Frostbolig.dk er vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig – både online og i butikken!

Stort udvalg

Lænestole findes i mange varianter. Det dækker alt fra gyngestole til store “flyde” stole. Lænestole – eller hvilestole, bliver mest af alt brugt i stuen, når man vil sidde behageligt og læse, se fjersyn eller noget helt tredje. På Frostbolig.dk har vi et glimrende udvalg af en masse forskellige lænestole, hvilestole, otium stole og seniorstole. Vi har også en til dit behov. 

Den bedste kvalitet

Vi forhandler de allermest populære lænestole fra bl.a. Himolla, Farstrup, Cumulus, Hjort Knudsen &  Otium. Der er mange forskellige, lækre designs i flere populære farver og betræk. I designet er der lagt vægt på bevægelsesfriheden og ergonomien. Få råd og vejledning inden du vælger – Ring 7534 1544. 

Skal vi hjælpe med at finde jeres nye lænestol?