Lænestole

Lænestole, bliver også kaldt hvilestol og dækker over en masse forskellige typer af stole

Lænestolen

Lænestolen er stedet vi lader op og slapper af!

Lænestole

Lænestole, bliver også kaldt hvilestol og dækker over en masse forskellige typer af stole, som man skal slappe af i. I denne artikel fortæller vi om de forskellige lænestole, vi har på det danske marked. Inden du køber en lænestol, skal du gøre op med dig selv, hvordan den skal være.

Gør følgende op med dig selv:

  • Skal hvilestolen være i læder, stof eller træ?
  • Hvor meget plads har du til den?
  • Hvor mange penge vil du bruge på den?

Se vores spændende udvalg af sofaer her.

Hvad lænestol skal man vælge?

Typisk vælger man en lænestol, som passer til de møbler man allerede har stående i hjemmet. Antallet af forskellige typer lænestole er stort og det kan derfor hurtigt blive uoverskueligt at finde den lænestol, som passer til ens hjem. Brug tid på at finde lænestolen til hjemmet.

Overvej følgende:

  • Hvilken stol passer til jeres  nuværende møbler?
  • Er der mørkt eller lyst i rummet?
  • Hvilket look går i efter?

Se vores fine udvalg af sofaborde her.

Find en komfortabel lænestol til stuen

Der er efterhånden produceret 100vis af forskellige hvilestole i mange forskellige designs. Derfor kan det godt være svært at vælge den stol man bedst kan lide. Vi anbefaler i kigger fobi butikken og prøver vores store udvalg. Vi har også et pænt udvalg af skamler til stolene i forskellige udvalg.

læsestol_detaljer5

I bør også overveje:

  • Hvilke farver er der i rummet?
  • Er der trægulve eller tæpper?
  • Hvor meget betyder komfort?

Se vores brede udvalg af gardiner her.

Lænestole dækker et stort antal stoletyper

Lænestole dækker et stort antal stoletyper. Det dækker alt fra gyngestole til store sofalignende stole. Hvilestole / lænestole bliver mest af alt brugt i stuen, når man vil sidde behageligt og læse, se fjersyn eller noget helt tredje. Frostbolig.dk har en webshop, med et glimrende udvalg af en masse forskellige lænestole. Der er et udvalg af forskellige typer, men også andre populære møbler såsom senge, sofaer og reoler på vores webshop.

Populære mærker

Vi forhandler fra de allermest populære lænestole i Danmark, finder i også dem, her på vores hjemmeside. Der er mange forskellige og lækre designs i flere populære farver og betræk. I designet er der lagt vægt på bevægelsesfriheden og ergonomien. Lænestole, kan findes i mange forskellige udgaver på vores webshop.

Leder du efter noget bestemt?

Er du på udkig efter en bestemt type lænestol, er der masser her på siden. Finder du ikke den model du søger, så kontakt os vi kan med sikkerhed hjælpe med at skaffe eller henvise til stedet hvor i kan købe lænestolen online. Kig ud i vores fysiske butik, som ligger i Sønderomme.

Dagligstuen er stedet vi slapper af og lader op.

Bliv inspireret

Der findes et utal af flotte og komfortable lænestole. Vi skal finde den der passer bedst til jeres hjem!

Skal vi hjælpe med at finde jeres nye lænestol?

Skriv til os