fbpx

Spiseborde

Varekategorier

Byd velkommen

Byd jeres venner og familie det bedste når i får besøg. Sørg for både de og i selv til daglig nyder at benytte jeres spisebord. Uanset hvilken form for bord i ønsker jer, om det er i eg, valnød, bøg, hvidlaminat eller i stål, så har Frostbolig.dk altid en god løsning.

Når kun det bedste er godt nok

Kun det bedste træ bliver brugt til vores spiseborde. Det betyder det holder både form, look og farve i mange år og måltid efter måltid. Vi har altid et godt spisebord tilbud i vores webshop. I kan få jeres spisebord med udtræk og lige præcis den type stole til bordet i finder mest behagelige.

Altid i høj kvalitet

Vi leverer unikke spiseborde i mange stilarter ligefra de rå og rustikke, til de mere klassiske, der er piftet op med et moderne look. Vi kan også hjælpe med retro og det rå factory look samt et spisebord med vintage stil og mange flere! Find jeres nye bord her på hjemmesiden, eller kig ind til os i butikken og få en snak om indretning! Her på siden finder i mange spændende billeder af møbler og boligindretning. Klik på vores inspirations galleri øverst og se mere.

Skal vi hjælpe med nyt spisebord?

Kontakt frostbolig.dk og hør mere om indretning