fbpx

Spiseborde

Spiseborde er store møbeler, der hurtigt bliver blikfang i dit køkken eller i din spisestue. Derfor er det vigtigt, at du finder det helt rigtige. Du behøver ikke at gå på kompromis med hverken udseende eller kvalitet.

Nedenfor kan du se hvilke modeller, du har at vælge imellem, samt hvilke modeller, der passer til hvilke typer hjem.

 

Læs Mere

Rundt spisebord gør det let at se alle

Der er flere fordele ved at vælge et rundt bord. Der ikke kun har noget at gøre med det flotte udseende. Et spisebord, der er rundt, kan derfor være noget, som du skal overveje, når du er ved at indrette spisestuen eller måske bare køkkenet.

Først og fremmest lægger et rundt spisebord op til masser af personlig interaktion, når I spiser. Alle kan se hinanden, og alle sidder indenfor snakke afstand med hinanden. Derfor er det perfekt til familien, der snakker på kryds og tværs.

Derudover giver det også et bedre flow. Det skaber et varmt, behageligt og venligt miljø, når du har et rundt bord til at stå i spisestuen. Det er derfor  perfekt til dig, der indretter dit hus på retro manér.

Rundt spisebord med udtræk giver mere plads

Der findes desuden en lang række runde spiseborde, der fås med udtræk. Det er helt perfekt til familien, der godt kan sidde rundt om bordet.

Det er særligt godt til dig, der måske ikke har så meget plads i hjemmet, og derfor gerne vil spare på den til hverdag. Når der er gæster, kan det måske lige gå med et større bord. Men der er jo ingen grund til, at et stort bord fylder i hjemmet, hvis du kun er dig selv.

Spisebord med udtræk

Spiseborde med udtræk er generelt en god idé til dig, der nyder at have gæster på besøg, men ikke har brug for alverden bordplads i dagligdagen.

Du finder et bredt sortiment af spiseborde med udtræk her på siden. De er alle af god kvalitet, og udtrækkene er nemme både at slå ud, men også at slå ind igen.

Spisebordene findes også i forskellige størrelser. Der findes også relativt store spiseborde, der kan blive endnu større med et udtræk, hvis du har en stor familie, men stadig får gæster en gang imellem.

En særligt populær model i hjem, der benytter sig af en retro tilgang til indretningen, er et spisebord med hollandsk udtræk, men også ovale spiseborde ses ofte i de danske hjem.

Vælg den rigtige størrelse spisebord

At vælge den rigtige størrelse spisebord er vigtigt, når du indretter køkkenet eller spisestuen.

Et lille spisebord er generelt en god idé, hvis du ikke har så meget plads i hjemmet, eller ikke er interesseret i at bruge en masse plads på et spisebord. Her er det en særligt god idé, hvis du vælger et spisebord med udtræk eller et lille spisebord med en klap, da de kan gøres større efter behov.

Har du derimod enten en stor spisestue eller en stor familie, så er et stort spisebord mere passende. Det vil se mere proportionelt rigtigt ud i et stort rum, mens det direkte er nødvendigt, hvis familien er stor.

Den rigtige farve til spisebordet

Spisebordet er et stort møbel, der ofte bliver blikfang – også hvis du vælger en mindre størrelse. Derfor er farven utroligt vigtig.

Mange – særligt unge – vælger et hvidt spisebord, da det passer ind i de fleste hjem, og de fleste endnu ikke har lagt sig helt fast på, hvor de skal bo. Og så er det jo rarest, hvis ikke alle møblerne skal skiftes, hver gang du flytter hjem.

Et sort spisebord har derimod en helt anden charme, og hvis du foretrækker en mere hyggelig indretning med et mørkere farvetema, så kan et sort spisebord være det rette valg.

Et spisebord i egetræ er klassisk

Et spisebord i egetræ er også et særligt populært valg – både blandt unge, men også blandt de lidt ældre. Spisebordet har en pæn lys farve, der går ind og bryder det hvide i indretningen på en diskret måde. Det er særligt et populært valg i de hjem, der foretrækker en skandinavisk stil, hvilket er de fleste i Danmark.

Et spisebord i eg er desuden et holdbart valg, hvorfor det også kan være en smule dyrt. Det er også medvirkende til, at mange vælger et hvidt bord i stedet.

Et plankespisebord

Endnu dyrere bliver det, hvis du vælger et plankespisebord. Det kan dog være det helt rigtige valg, hvis du enten har en stor spisestue eller en stor familie og derfor søger et stort spisebord.

Et stort plankespisebord giver automatisk rummet et luksuriøst look, og det bliver også hurtigt blikfang. Det kræver dog også, at du har en smule styr på dine træsorter, da det hurtigt ser rodet ud, hvis ikke de passer sammen.

Køb et spisebordsæt og skab sammenhæng i spisestuen

Hvis du vælger at købe et spisebordssæt, så har du nemt skabt sammenhæng i hjemmet, hvilket er noget af det, der ser bedst ud. Det giver et utroligt godt udtryk, hvis der er sammenhæng imellem dine møbler, og særligt i spisestuen kan du med fordel skabe sammenhæng mellem spisebordet og spisebordsstolene.

Bordet bliver som sagt nemt blikfang i spisestuen, og derfor vil det også hurtigt blive bemærket, hvis ikke det passer sammen med stolene. Det behøver ikke at være et præcist match, så længe du kan fornemme en sammenhæng enten i farve eller materialer.

Hvis du køber et spisebord med stole, så er problemet løst for dig, da de to ting med garanti passer sammen.

Få inspiration og rådgivning hos Frost Boligcenter

Vores medarbejder står klar til at hjælpe dig både, når du handler på nettet eller besøger os ind i butikken.

Få den bedste rådgivning her og nyd dine nye møbler i årtier.

Følg os på sociale medier og bliv opdateret med alle nyheder på vores hjemmeside og ind i butikken.

Facebook

Instagram

Har du bruge for hjælp med bestilling eller har du andre spørgsmål?

Skriv eller ring til os på:

Telefonnummer: +45 75 34 15 44

E-mail: mail@frostbolig.dk

Du kan også besøge vores fysisk showroom:

Adresse:

Vestergårdsvej 4

7260 Sønder Omme

Viser 1–9 af 17 resultater