Sofaborde

Til et flot hjem, hører også et flot sofabord, og her ved Frost Bolig finder du et af stort udvalg af sofaborde

Velkommen til en verden af sofaborde

Sofabord | Billige sofaborde

Mulighederne indenfor sofaborde er store, da det er meget forskelligt, hvad folk de ønsker. Nogle ønsker hvide sofaborde, andre ønsker runde i glas og andre noget helt tredje. Hvilket sofabord man skal vælge, handler om hvilken stil man ønsker. Vi ser i denne artikel nærmere på forskellige sofaborde.

Se mere om møbler til dagligstuen her.

Sofabordsmodeller

I vores webshop og her på siden har vi samlet et godt udvalg af stilrene sofaborde et bredt udvalg af divers sofabordsmodeller, som kan købes i butikken eller herppå nettet. Klik rundt på billederne her på siden, for at se de forskellige modeller farver. I er altid velkommen til at kontakte os for hjælp.

Læs mere om gardiner her.

Sofabord til stuen

Find dit nye spændende sofabord til fornuftige priser i vores store udvalg her på Frost Bolig hjemesiden og i webshoppen online. Vi har Sofaborde både store og små i mange forskellige farver, typer, former og materialer. I er mere end velkommen til at kontakte os for gode råd til indretning.

Frost har et stort udvalg af lænestole.

Ved køb af ubehandlet sofabord

Hvis du køber et ubehandlet sofabord, er det en god ide at få det lakeret. Du kan købe lakeringsolie ved de fleste forhandlere af byggematerialer, såsom STARK og lignende. Bordet skal have 2-3 lakeringer på oversiden, indtil det er mættet, mens undersiden skal have én enkelt tur. Du kan finde guides på nettet, der kan hjælpe dig step by step, eller du kan følge brugsvejledningen.

Junckers olier er en af de mere populære til anvendelse af lakering af bordplader og møbler. Det kan købes på nettet eller ved byggekæder. Inden du lakerer dit bord, skal du sørge for at det er rent og tørt, inden du lakerer det med olien.

Bemærk at valget af olie afhænger af, hvilken træsort dit sofabord er lavet af.

Alternativer til lakering af træbordplader er sæbebehandling eller behandling med voks.

Hvorfor lakere bordpladen?

Der er flere gode grunde til, at sofaborde i træ skal lakeres. En af grundene er, når det ikke lakeret, efterlader det pletter på bordet, hver gang der bliver spildt på det. Uanset om du er hurtig til at tørre det op eller ej.

Altid bedste kvalitet

Frost Bolig har altid et god udvalg af borde til dagligstuen, spisestuen eller hyggelige sofaborde. Check også vores spiseborde, eller borde til dagligstuen og stue borde. Vi leverer altid i den bedste kvalitet.

Inspirationsgalleri

Detaljebilleder af sofaborde og diverse materialer

Kontakt Frost Bolig