fbpx

Sofaborde

Sofaborde er samlingsstedet i stuen – det er her, familie, venner og gæster samles, når I skal være uformelle.

Men et sofabord er så meget mere end det. Uanset om der er tale om et stort eller lille sofabord. Det er altid et værdifuldt og vigtigt møbel i ethvert moderne hjem. Og det behøver slet ikke være så dyrt. Et billigt sofabord kan sagtens opfylde denne rolle og gøre meget mere, netop som et godt møbel burde!

 

Læs Mere

Du kan få al den hygge og komfort, du har brug for, uden at tømme hele din bankkonto.

Udnyt pladsen med et sofabord med opbevaring

Et sofabord med opbevaring er én af de smarteste måder. Du kan maksimere plads i dit hjem. Det kan være, du ikke har meget plads at arbejde med, hvis du bor i lejlighed eller rækkehus, eller også er det bare en smart måde at have bøger og fjernbetjening tæt på.

Et sofabord med skuffe er perfekt til at opbevare telefoner eller magasiner i. Det hjælper med at holde bordet ryddet og pænt. Du skal ikke bekymre dig om plads på bordpladen, når du har kaffe eller te stående.

Dernæst kommer et sofabord med hylde. Sådan én er rigtig smart at have, så du har et sted at lægge din telefon eller anden elektronik. Du undgår, at du kommer til at spilde på dem. Det bliver desuden nemmere at ignorere dem og fokusere på samtaler.

Runde sofaborde giver mere plads

Et rundt sofabord er en god måde at tilføje flere siddepladser; med et normalt, firkantet bord er der fire sider, du og dine gæster kan samle jer omkring, men en cirkel har ingen kanter!

Et sofabords runde form er blot én af de unikke typer, der kan fås. Et plankesofabord i træ er et rustikt og moderne look, der giver stuen lidt varme, og hvis du vil hen i en mere neutral retning, så skal du se mod et hvidt sofabord. Det kan binde en stue sammen og være et monokromt samlingspunkt i det hele.

Hvis du ved, hvordan du skal dekorere et sofabord, så er der ingen, der kan se prisen! Der er ingen grund til, at et sofabord skal koste hele din opsparing: Med pynt og pleje vil du kunne få ethvert sofabord til at se godt ud!

Et sofabord i eg træ er lige så godt som andre materialer

Nogle vil helst ikke have et sofabord i træ, fordi de tror, det kræver meget pleje, og køber i stedet laminat. Men træsofaborde er slet ikke så slemme. Alt efter, hvad vejledningen til det specifikke bord siger, skal de blot olieres en gang imellem, hvis det overhovedet er nødvendigt, og så er det en god idé at bruge bordskånere. Men det er også dét, og så vil du kunne nyde den naturlige varme, et sofabord i træ bringer ind i dit hjem.

Et sofabord i træ kan også fungere, selvom du får et kradseglad kæledyr, for eksempel en kat. Så skal du bare dække benene af, og hvis gjort rigtigt, kan det kun tilføje til bordets rustikke og helt unikke udseende.

Få inspiration og rådgivning hos Frost Boligcenter

Vores medarbejder står klar til at hjælpe dig både, når du handler på nettet eller besøger os ind i butikken.

Få den bedste rådgivning her og nyd dine nye møbler i årtier.

Følg os på sociale medier og bliv opdateret med alle nyheder på vores hjemmeside og ind i butikken.

Facebook

Instagram

Har du bruge for hjælp med bestilling eller har du andre spørgsmål?

Skriv eller ring til os på:

Telefonnummer: +45 75 34 15 44

E-mail: mail@frostbolig.dk

Du kan også besøge vores fysisk showroom:

Adresse:

Vestergårdsvej 4

7260 Sønder Omme

Viser alle 6 resultater