fbpx

Sofaborde

Varekategorier

Stort udvalg af sofaborde

Hos Frost Boligcenter finder du netop det sofabord, du leder efter i vores kæmpe udvalg. Sofaborde i mange træsorter og stilarter, uanset om du er til retro eller et arkitekttegnet designermøbel. Det kan også være, at du i din stue eller soveværelse mangler et elegant sidebord, enten helt enkel, eller fx med indbygget bluetooth højtaler. Vi har også et stort udvalg af boligtilbehør i flotte designs, til at forny din stue med. Hos Frostbolig.dk er vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig – både online og i butikken!

Pleje & vedligehold

Hvis du vælger et ubehandlet sofabord, skal det vedligeholdes. Du kan enten vælge af lakere det med en klar lak eller give det en sæbe, voks eller oliebehandling. 

Valget af olie afhænger af, hvilken træsort dit sofabord er lavet af.

Få råd & vejledning hos os, inden du begynder at behandle dit produkt. Vi hjælper dig med at vælge det rette plejemiddel. 

 

Kvalitet

Frost Bolig har altid et god udvalg af borde til dagligstuen, spisestuen eller hyggelige sofaborde. Check også vores spiseborde, eller borde til dagligstuen og stue borde. Vi leverer altid i den bedste kvalitet.

Kontakt Frost Bolig