fbpx

Hjørnesofa

En hjørnesofa er en sofa type der passer som regel i hjørnet af hjemmet, deraf navnet “hjørnesofa” men det betyder ikke at denne type sofa skal placeres i hjørnet af hjemmet. Det kan også være at du har en stor åben stue hvor du kan placere en hjørnesofa midt i rummet for at give et afbræk i stuen.

Læs Mere

Stort udvalg af hjørnesofaer

Der findes mange forskellige typer hjørnesofaer, det kan være en hjørnesofa med chaiselong, det kan være læder eller stof. De findes også i mange flere farver, størrelser alt efter hvad der passer til din stue såvel som indretning. Du kan også finde en rigtig god hjørnesofa på tilbud af høj kvalitet. Med en hjørnesofa får du masser af plads til hele familien og det betyder også at der er rigtig god plads.

Højrevendt eller venstrevendt, hvad skal man vælge

Der er mange typer sofaer at vælge imellem, det kan være du helst vil have en sofa der vender mod højre og derfor vælger en højrevendt sofa, eller til den anden side og vælge en venstrevendt. Uanset hvad, så er det vigtigt at vælge den rette sofa, da det er samlingspunkt i huset. Det skal både passe til dit behov når det kommer til stil, design, betræk, materiale type, det skal være slidstærkt og fås i flere farver.

Hjørnesofaen skal tilpasses dit behov, om det er alt fra placering af armlæn, om der er god plads i sofaen til at kunne slappe af i eller om det skal være en sofa der vender den ene eller anden vej.

Mange sofaer i dag kan faktisk fås i begge typer, altså både venstrevendt og højrevendt. Det eneste det kræver er at sofaen skilles ad, på den måde kan man helt selv vælge hvordan ens nye hjørnesofa skal stå i stuen. Det giver både frihed når man selv kan vælge mellem hvilket hjørne sofaen skal stå i så man har den helt rigtige siddeplads i ens stue.

Valg af betræk på din hjørnesofa

Når du skal vælge din nye hjørnesofa så er det vigtigt at den er slidestærk hvis du f.eks. har børn, eller du bruger din hjørnesofa rigtigt meget til hygge med familie og venner. Der er nogle ting at tage stilling til og hvad du selv foretrækker.

Vores udvalg her hos Frost Boligcenter er stort når det kommer til hjørnesofa, du kan få sofaer i velour, læder, kunstlæder eller stof af forskellige typer. Det er vigtigt for os at uanset hvilken hjørnesofa du vælger, den er dejlig at sidde i, den passer til stuens resterende møbler og at din hjørnesofa holder i mange år og er lavet af slidestærkt betræk og materialer.

Du er altid velkommen til at kontakte os, eller kigge forbi vores store 4500kvm showroom og afprøve din nye hjørne sofa inden du køber den. Da det kan være meget svært at vælge den perfekte hjørnesofa der passer til dit behov.

Hjørnesofa skal være rummelig og behagelig

Mange vælger en hjørnesofa med chaiselong simpelthen fordi den giver det ekstra siddeplads og samtidigt mulighed for at du kan slappe af og strække benene uden problemer. En hjørnesofa er et stort møbel der skal være plads til men de fås i mange varianter og kan sagtens fås i flere størrelser.

Rummelig med plads til opbevaring

Der er mange muligheder når det kommer til en hjørnesofa, det kan være du skal have plads til mange gæster, den skal være moderne eller der skal være plads til opbevaring.

Der er altid mulighed for at få en hjørnesofa med opbevaring til tæpper, puder eller andre bløde ting du kan sætte ned i den. Det vigtige er at du får den hjørnesofa du gerne vil have med det rette design og den rette plads til opbevaring så du får sofaen du og din familie kan være glade for.

Vores hjørnesofaer skal passe til dit behov

Om du vælger en hjørnesofa i læder eller stof, om det er kunst læder eller ægte læder om det er en modul hjørnesofa eller en hjørnesofa med chaiselong det vigtigste for os er at din nye hjørnesofa passer til dig, og dit behov. En hjørnesofa kan passe til hjørnet af stuen eller et open koncept stue hvor der er åbent og hjørnesofaen står frit midt i rummet, uanset hvilket behov måtte være så er vi sikre på at vi kan hjælpe dig.

Det kan være du gerne vil have metal ben eller træben på din hjørnesofa, eller den skal være nem at vedligeholde det kan også være du samtidigt mangler inspiration til at vælge den mest behagelige hjørnesofa.

Uanset hvilke behov måtte opstå ved dit køb af din nye hjørnesofa, så er vi sikre på at vi kan hjælpe dig og give dig personlig rådgivning hele vejen igennem.

Viser 1–9 af 13 resultater