fbpx

Sofa

En brugbar og indbydende sofa skal kunne mange ting. En familie sofa med plads til alle skal være stor, komfortabel og rengøringsvenlig. Derudover foretrækker de fleste gode armlæn og at udtrykket er stilrent. Du finder din næste sofa hos Frost.

Her finder du din favorit chaiselong sofa. En sofa med chaiselong giver dig mulighed for ren afslapning, ro og benene oppe.

En sofa med chaiselong kan være en rigtig flydersofa, hvor man virkelig får mulighed for at slappe af og ja, flyde.

Læs Mere

Hos Frost Boligcenter

finder du en billig sofa som samtidig er flot og dækker dagligdagens behov. Du kan også være heldig at finde et særligt godt tilbud på din næste sofa.

Har du ikke så meget plads kan en 2 personers sofa være dit næste køb. Her kan du vælge mellem mange farver: fx en grå, mørkegrå, sort, sennepsgul eller grøn 2 personers sofa.

Giv rummet karakter med en flot velour sofa

Skal du følge tidens trend og købe et moderne møbel kan en velour sofa være vejen frem. Velour er et omfavnende, smukt og interessant valg til din næste sofa. Uanset om du har brug for en 2 personers, 2,5 personers eller 3 personers sofa vil velourstof lyse rummet op. Samtidig med at du skiller dig ud og er anderledes.

Har du en ekstra stor stue med brug for plads til mange gæster skal du købe en U sofa. Med de to fløje lægger sofaen med sin U-form op til hygge, nærvær og gode samtaler. Med en U sofa får du masser af plads for pengene.

Skal du ud at købe en større sofa er en lounge sofa også et godt bud. Her er plads og komfort til alle mand. En loungesofa fås med stof og velour – og som både højrevendt og venstrevendt.

Alle sofaer fås med store og bløde sofapuder som omfavner brugeren som et stort kram.

Med en sofa i moduler kan du sætte dit helt eget præg. En modulsofa giver dig mulighed for at vælge størrelse og format, så det passer til de behov der måtte være i rummet og hos sofaens brugere. Du kan beslutte om sofaen skal være med Open End eller med ryglæn helt til kanten. Du beslutter om modulsofaen skal blive til en hjørnesofa eller en U-sofa.

Med en modulsofa kan du sætte dit eget særlige præg på indretning af stuen og fællesskabet.

Hos Frost Boligcenter kan du også finde en lækker sovesofa eller en enkel daybed til overnattende gæster.

Få god plads i stuehjørnet med en sofa med chaiselong

En chaiselong sofa er det rigtige valg for mange familier, og det er også en populær model i de danske hjem. De findes i mange forskellige og luksuriøse designs, og så giver de masser af plads til både at samle familien til en kop kaffe, men også til at ligge foran fjernsynet.

En sofa chaiselong kan desuden være en god måde, hvorpå du kan skabe afstand imellem køkkenalrum og stuen, hvis de to ikke er adskilt. Den skaber en naturlig barriere, der deler rummene på en diskret måde, uden at rummene føles små og lukkede.

Få det bedste fra alle verdner med en U sofa

U sofaen er det bedste fra alle verdner. Det er en stor sofa, der hurtigt bliver blikfang i stuen, hvorfor du skal være omhyggelig med dit valg, men til gengæld har den også alle de gode kvaliteter.

Du kan bruge den til at skabe en diskret barriere mellem dit køkkenalrum og stuen, hvis der ikke er en væg herimellem.

Du kan også både bruge den til at ligge og se film efter en lang dag på arbejdet eller bruge den til at samle hele familien til en kop kaffe og stadig have mulighed for at se hinanden og snakke sammen.

En fiks to personers sofa til den lille stue

For nogen er stuen ikke det vigtige element, og derfor har de valgt, at den ikke behøver at fylde meget. Og så har en lille stue også sin helt egen charme.

Med en fiks lille to personers sofa vil du hurtigt få gjort din lille stue til det perfekte opholdssted, hvor det er hyggeligt at samle nogle få venner eller din lille familie.

En to personers sofa kan også bruges i kombination med andre og større sofaer, hvis du enten har en større stue og mangler noget mere siddeplads, eller hvis du flytter i noget større senere hen. På den måde er den alsidig, og du kan altid tage den med dig fra et hjem til et andet.

En 3 personers sofa giver god siddeplads

En 3 personers sofa er en favorit i mange danske hjem, og det kan også hurtigt blive din. Den passer ind i stort set enhver stue – alt afhængig af hvilket design du har valgt selvfølgelig – og så giver den god siddeplads. Den er desuden perfekt, hvis du ønsker en model, der ikke fylder alverden og ikke nødvendigvis er blikfang i hjemmet.

Derudover kan du også fint kombinere en 3 personers sofa med en sofa til 2, hvis det er sådan, din indretning fungerer bedst. På denne måde kan I nemmere sidde overfor hinanden, når I snakker om dagen, der er gået, hvilket er noget, de fleste sofaer ikke nødvendigvis lægger op til.

Sådan får du nemt det sofahjørne, du altid har drømt om

Et sofahjørne bliver hurtigt en dyr fornøjelse – ikke blot er sofaer ofte noget af det dyreste interiør på markedet, men sofaborde kan også være svære at få fingre i til en retfærdig og fornuftig pris.

Dog er det ikke umuligt. Her på hjemmesiden tilbyder vi nemlig sofaer, der hjælper dig i retning af det sofahjørne, som du har drømt om – det handler blot om at have den rette indsigt.

Find din sofa på tilbud og spar penge

Hvis du har et stramt budget, så kan du med fordel begynde en ”karriere” som tilbudsjæger. Der findes nemlig utroligt mange gode og kvalitetsrige modeller, der nogle gange dukker op på tilbud.

Ikke blot kan det være en sjov fritidsinteresse at se, hvor mange penge du kan spare på en sofa og samtidig få en flot model, der passer ind i hjemmet, og tilfredsstiller alle dine behov i forhold til komfort. Det tillader dig også at gå efter de mere luksuriøse modeller uden at bruge hele din opsparing.

Hvis du sparer penge på en sofa, så har du også lidt ekstra tilbage, der måske kan gå til et nyt sofabord. De to ting skal gerne komplimentere hinanden for et fuldendt sofahjørne, så du kan med fordel benytte muligheden for at få en ekstra finish.

Tjek vores stort udvalg af sofaer

  • Brunstad
  • Himolla
  • Farstrup
  • Topline

Få inspiration og rådgivning hos Frost Boligcenter

Vores medarbejder står klar til at hjælpe dig både, når du handler på nettet eller besøger os ind i butikken.

Få den bedste rådgivning her og nyd dine nye møbler i årtier.

Følg os på sociale medier og bliv opdateret med alle nyheder på vores hjemmeside og ind i butikken.

Facebook

Instagram

Har du bruge for hjælp med bestilling eller har du andre spørgsmål?

Skriv eller ring til os på:

Telefonnummer: +45 75 34 15 44

E-mail: mail@frostbolig.dk

Du kan også besøge vores fysisk showroom:

Adresse:

Vestergårdsvej 4

7260 Sønder Omme

Viser 1–9 af 26 resultater