Barstole | Til Køkken | Barstol

Barstole kan købes i fede designs, som kan “pimpe” ethverv hjem op. I denne artikel ser vi både på designer barstole til køkkenet og de lidt mere simple diskoteks barstole. Vi har her samlet nogle billeder, af nogle af de barstole, som findes på markedet. Klik på billedet, for at se prisen, forhandleren og generelt læse mere om barstolen:

Bliv inspireret – barstole til køkkenet

Har du problemer med at vælge, hvilken barstol du skal have til køkkenet? Så er der måske hjælp at hente. Boligmagasinet har blandt andet lavet en artikel med 15 forskellige barstole, som du kan blive inspireret af. I artiklen indgår der både billige og dyre barstole.

Få overblikket tilbage

Du kan nemt miste overblikket, over de mange forskellige barstole, der er at vælge mellem. Mange af de danske webshops har mange modeller at vælge mellem, men det kan være svært at sammenligne priserne og se, hvor man får mest for pengene. Dog kan en prissammenligningsside hjælpe dig med at få overblikket tilbage. Pricerunner har en glimrende oversigt over mere end 100 forskellige barstole, både til køkkenet og til baren.

Læs mere om forskellige boligindretninger her

Populære barstole

Der er flere forskellige barstole på markedet.
GUBI barstolene er (måske) de mest populære designer barstol til køkkenet, i Danmark. Prisen er intet mindre end mellem 2500 – 4000 kr, for sådan en. De kan købes ved flere danske forhandlere.
Hay barstolene er også blandt de mere populære designer barstole, hvor du også må forvente at skulle smide nogle tusinde for sådan en.
Cliper barstolen er ligeledes en vældig populære barstol til køkkenet. Alle disse barstole kan købes, og har et rigtig stort udvalg af dyre designer barstole.

%d bloggers like this: