Madrasser

Lækre kvalitetsmadrasser fra kendte mærker hos Frostbolig.dk
madrasser

Nye madrasser?

Vil i også gerne ligge perfekt? Så er en ny madras til sengen en god ide

Ny madras? Madrasser med søvngaranti

Få den bedste nattesøvn med kvalitets madrasser med komfort og design i højsædet. En af de vigtigste faktorer, når du skal ud og kigge efter en ny seng, er madrassen. Det er den, som du skal mærke efter og få en fornemmelse af, om den passer til dig. Er madrassen for hård eller blød? Hvad betyder en god madras for dig?

Hårdhedsgraden på en madras

Det er svært for mange at forklare hårdhedsgraden på en madras. Der er i høj grad baseret på en personlig oplevelse og erfaring. Men faktum er vi ligger gennemsnitlig 1/3 af vores liv på en madras i sengen og derfor skal den bare være iorden. I skal sove godt og madrassen sørger for god støtte til jeres ryg og til lænden.

Sengen og madrassen er mere end et møbel

Sengen og madrassen er mere end et møbel. Med Frosts indgående kendskab til diverse skumtyper, miljømærkninger, sågar brandkrav og anti-bakterielle tests, kan vi altid guide jer med at udvælge den perfekte madras. Har du mere ondt i ryggen, når du vågner, end da du gik i seng, er det måske madrassen, der er noget i vejen med.

Er madrassen ikke iorden?

Er madrassen ikke iorden anbefaler vi at i kigger ind til os i butikken eller kontakter os og får en snak med os omkring valg af madras til sengen. I er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i vores webshop og se vores mange gode tilbud på madrasser.

Typer af madrasser

Har du ingen idé om, hvilken madras du skal vælge? Eller har du lagt dig fast på en madrastype, men er lidt i tvivl om, hvilken model det skal være? Uanset hvad, så kan vi vejlede dig frem til det helt rigtige valg. Hos Frostbolig.dk sikrer derfor altid, at vores madrasser giver dig den helt rette komfort og kun indeholder miljøvenligt skumgummi. Der findes flere forskellige typer af madrasser; vi har listet de mest gængse op herunder:

  • Skummadrasser med komfortskum, koldskum og/eller memoryskum.
  • Latexmadrasser
  • Springmadrasser (madrasser med fjedre)

Kvalitetsmadrasser

Hos Frostbolig.dk er det altid muligt at finde gode og lækre kvalitetsmadrasser til favorable priser. Klik rundt på hjemmesiden og bliv inspireret til boligen. I vores webshop kan i købe madrasser og senge. I er også mere end velkommen til at kigge ind i butikken og prøve nogle af de skønne senge og madrasser vi har på lager.

Bliv inspireret til boligen

Frostbolig har altid masser af spændene ting til boligindretningen

Kontakt Frostbolig.dk her

Vi har altid et godt tilbud på madrasser til sengen