fbpx

Om Os

Frost Boligcenter

En Generation med møbler

Mød Team Frost

Ole er sammen med fru Helle indehaver af Frost Boligcenter. Ole og Helle brænder for gode løsninger, tilfredse kunder og vejledning, der giver kunden en god oplevelse og i sidste ende de rigtige møbler med hjem.

Helle er en god sparringspartner når det kommer til indretning, og hun vejleder dig gerne. Hendes evner som boligstylist kan være til stor hjælp hvis du leder efter de gode løsninger og den rigtige inspiration til dit næste møbelkøb eller din indretning.

Søde og erfarne medarbejdere

Hos Frost Boligcenter har vi en række gode medarbejder, der brænder for det de laver, og står klar til at rådgive dig, så du får valgt det helt rigtige møbel til dit eller familiens behov!

Vi ønsker at gøre det bedste vi kan for vores kunder. Følg os også gerne på Facebook hvis du har lyst – vi har ofte gode tilbud og konkurrencer på vores profil. Et godt sted at holde sig orienteret om hvad der sker hos Frost Boligcenter!

Hvad siger kunderne om Frost Boligcenter

Vi siger tusind tak for den gode betjening
Tak for den enorme hjælp, gode service og ærlige vejledning - vi kommer igen! Chaufføren fortjener en af de store is, med guf og flødebolle efter dagens arbejde!
Har nu handlet 2 gange hos Frost Boligcenter og er overmåde glad for såvel betjening som møbler. Man sender et foto af de møbler, man gerne vil ha', kort tid efter kommer der så et bud på en pris incl. levering, - en pris der absolut kan sammenlignes med i forhold til Københanvs møbelhandlere! Intet problem mht. levering i København. God kontakt vedr. dato og tidspunkt for levering. Skal vi bruge flere møbler, så vender vi glædeligt tilbage. Tak til Tom og Co.
Fantastisk hjælp og service samt ærlige meninger, også selvom man ikke er fysisk i butikken, men sidder i Oslo og ikke kan finde ud af at finde et passende sofabord 😉 . Fik sendt billeder af forskellige muligheder sat sammen med den sofa, som var valgt ud og vupti. Så dukkede det rigtige sofabord til den rigtige pris op!
Efter at have søgt længe efter en sofa. fandt vi endelig en hos frost. Det var super service. De lukker kl 17. men vi var først færdige kl 17.40. De tog sig tiden til os.