fbpx

Skriveborde

Alle vil på et tidspunkt i deres liv stifte bekendtskab med skriveborde. Stort set alle sider bag en form for skrivebord hele deres skoleliv.

Sådanne skriveborde er ofte ret primitive, og tjener kun lige akkurat deres formål. Efter endt skolegang kommer en del til at arbejde på kontor eller lignende. Hvor størstedelen af tiden også er bag skriveborde. Denne gang er det dog optimeret, og det er ofte både større og kan lidt mere.

Læs Mere

Selvom du ikke har en skrivebordsarbejde, vil næsten alle jobs have opgaver, som løses bag et skrivebord. Lægen skal skrive journaler, tømreren skal tegne konstruktioner og sådan er der lignede eksempler for nærmest alle professioner og brancher.

Den røde tråd i alt dette er skrivebordet, som bliver det centrerende møbel.

Skal du ud at købe et skrivebord, er det vigtigt, at du vælger det helt rigtige. Det skal opfylde nogle praktiske behov. Men det må også meget gerne være pænt design, som passer ind i det resterende hjems indretning.

Et skrivebord med skuffer til arbejdspladsen

Når du skal erhverve dig et skrivebord, kan du med fordel skalere lidt op fra det klassiske skolebord, som kun var en kvadratisk overflade.

Her på siden findes et væld af skriveborde, som alle har forskellige specifikationer. Så kan du vælge det skrivebord, som passer perfekt til dine arbejdsopgaver og andre behov.

Rigtig mange vælger et skrivebord med skuffer, fordi skrivebordsarbejde ofte involverer papir, mapper og lignende. Dette er ikke kun i computeren, og der vil altid være fysiske ting, som det er enormt rart at have i system.

Har du et skrivebord til andre behov end arbejde, så er skufferne velegnet til vigtige dokumenter fra familiens forsikringer eller lignede. Samtidig kan skufferne være gode opbevaringssteder for pas eller andre vigtige ejendele, fordi disse skuffer ikke bliver rodet i på daglig basis af børn og voksne.

Måske er et væghængt skrivebord den bedste løsning?

Et skrivebord behøves ikke at være det klassiske firkantede med 4 solide ben. I mange hjem kan det være fedt at kunne inkorporere skrivebordet i den øvrige indretning på en lidt utraditionel måde.

Det kan du f.eks. ved at vælge et væghængt skrivebord. Så kan der komme en lektieplads i køkkenet under hylderne med pasta og vinglas. Det kan være et godt samlingssted for børn og forældre, hvor du undervejs i madlavningen kan give en hjælpende hånd med lektier eller lignende.

Skrivebordet, som er væghængt, egner sig også ekstra godt i mindre lejligheder, som f.eks. studielejligheder. Her er en ordentlig studieplads vigtig, men den bliver ofte nedprioriteret på grund af pladsmangel.

Pas på dig selv med et hæve sænke skrivebord

Hvis du bruger så mange timer bag et skrivebord, som de fleste gør i dag på arbejdsmarkedet, så er det vigtigt, at du tænker på dine arbejdsstillinger.

Du kan hurtigt blive stiv i nakke, skuldre og ryg, hvis du sidder forkert for længe ad gangen. Det kan blive meget smertefuldt, og det kan udvikle sig til hovedpine og andre meget generende tilstande.

Det kan du undgå ved at vælge et hæve sænke skrivebord, som kan justeres i højden. Så kan det tilpasses den person, som sidder ved det, fordi den optimale arbejdshøjde ikke er det samme for den meget høje og den meget lave.

Samtidig kan det sættes helt op til at passe til stående højde, så du kan afveksle dine stillinger. Der kan med fordel varieres hen over arbejdstiden, så du ikke sidder fast i en position. Det vil din krop takke dig meget for, men din arbejdsindsats vil også bedres, fordi du naturligt får dig bevæget lidt, og dette skaber ekstra ilt til hjernen.

Få inspiration og rådgivning hos Frost Boligcenter

Vores medarbejder står klar til at hjælpe dig både, når du handler på nettet eller besøger os ind i butikken.

Få den bedste rådgivning her og nyd dine nye møbler i årtier.

Følg os på sociale medier og bliv opdateret med alle nyheder på vores hjemmeside og ind i butikken.

Facebook

Instagram

Har du bruge for hjælp med bestilling eller har du andre spørgsmål?

Skriv eller ring til os på:

Telefonnummer: +45 75 34 15 44

E-mail: mail@frostbolig.dk

Du kan også besøge vores fysisk showroom:

Adresse:

Vestergårdsvej 4

7260 Sønder Omme

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.