fbpx

Havemøbler

Du behøver ikke at have kæmpe have eller swimmingpool for at kunne nyde sommer udenfor! Med vores store udvalg af havemøbler kan du arrangere din have til dit lykkested, hvor du kan underholde familie og venner.

Med vores havemøbler får du masser af sommerstemning på din terrasse, altan eller hvor du vælger at sætte dem.

Du har måske allerede opdaget, at vores udvalg af havemøbler af rigtig stort. Dette giver dig mulighed for at finde de drømme møbler til din have, altan eller terrasse.

Læs Mere

Møbler til din have skal også behandles på den rigtige måde. I Frost Boligcenter kan du finde alt til pleje af dine nye havesæt, – stol,- bænke, -bord.

Hos Frost Boligcenter tilbyder vi håndlavet havemøbler fra de danske producenter. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten eller prisen. Du kan tro at vores sortiment er valgt med omhu og DIG som hovedtanken.

Sådan vælger du det rigtige havemøbelsæt

Der er en række forskellige detaljer, som du bør tænke over, når du skal købe et havemøbelsæt. Det er:

  • Hvor stort et bord og hvor mange stole har du plads til? Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at du er opmærksom på, hvor stort et bord og hvor mange stole der kan være på din terrasse.
  • Hvor stort et bord og hvor mange stole har du brug for? Derefter skal du selvfølgelig overveje, hvad du har brug for. Der er ingen grund til at købe det største bord, bare fordi det kan stå på terrassen.
  • Hvor meget tid gider du bruge på vedligeholdelse og rengøring? Dit havemøbelsæt kommer selvfølgelig til at kræve vedligeholdelse og rengøring. Overvej, hvor meget tid du har lyst til at bruge på det.
  • Hvilket materiale kan du godt lide – passer det til dit ambitionsniveau? Når du har alt det praktiske på plads, kan du se på, hvilke havemøbelsæt der falder i din smag. Derefter bør du overveje, om de passer til dine behov.

Få inspiration hos Frost Boligcenter

Vores medarbejder står klar til at hjælpe dig både, når du handler på nettet eller besøger os ind i butikken.

Få den bedste rådgivning her og nyd dine nye havemøbler i årtier.

Følg os på sociale medier og bliv opdateret med alle nyheder på vores hjemmeside og ind i butikken.

Facebook

Instagram

Har du bruge for hjælp med bestilling eller har du andre spørgsmål?

Skriv eller ring til os på:

Telefonnummer: +45 75 34 15 44

E-mail: mail@frostbolig.dk

Du kan også besøge vores showroom:

Adresse:

Vestergårdsvej 4

7260 Sønder Omme

Viser 1–9 af 128 resultater