fbpx

Kommoder

Kommoder er de mest populære og funktionelle opbevaringsmøbeler, der findes, og som kan bruges i alle rum i boligen. Som følge af møblets design med skuffer kaldes det også for ”skuffemøbel”. Du finder et hav af forskellige udgaver af møblet, som kan matche dine opbevaringsbehov og din indretningsstil.

 

Læs Mere

Der er flere ting, du skal være opmærksom på, når det bedste møbel til opbevaring skal købes. Dimensionerne af møblet samt dets materiale er de primære faktorer, du skal forholde dig til.

Herunder får du inspiration til at købe de bedste kommoder til dit hjem. Du får viden om de mest populære modeller på det danske marked, og du får råd til at optimere pladsen derhjemme.

Vælg en lille kommode og optimér pladsen i hjemmet

De små skuffemøbler er blevet populære blandt danskerne. Dette skyldes dels, at de små designs er nemme at integrere i hjemmet, og at de har stor betydning i forhold til at skabe visuel ro i boligen. Med et lille opbevaringsmøbel med skuffer kan du gemme småting, arvestykker og personlige ejendele af vejen, så de ikke fylder visuelt i stuen, på værelset, i entréen eller på kontoret.

De små kommoder kan befinde sig i hvert et rum derhjemme. Når du har en miniudgave, kan du flytte rundt på den efter behov.

På grund af den store popularitet er der mange producenter, der fremstiller de små skuffemøbler. Du kan vælge modeller lavet af MDF plader i de klassiske farver såsom hvid eller sort, og du kan finde de elegante og rustikke udgaver af massivt træ.

Værd at vide om de populære Malm kommoder

”Malm” er navnet på de elegante, tidløse og stilrene skuffemøbler, som især er anvendelige til soveværelset. Det smarte ved ”Malm” møblerne er deres designs med integrerede skuffer uden markant håndtag. De er skabt til at optage et minimum af plads på børneværelset eller i soveværelset.

Du skal ikke forholde dig til andet vedligehold end at tørre overfladerne af efter behov.

”Malm” kommoderne findes i forskellige størrelser. Der er de mindste udgaver med 3 skuffer, og du kan vælge de store udgaver med 4 skuffer eller 3×3 skuffer. De mange størrelser giver unik anledning til at sammensætte flere ”Malm” møbler, så du kan få den optimale opbevaringsplads, der matcher dine behov.

En yderligere fordel ved ”Malm” er de budgetvenlige priser. Møblerne er lavet af spånplader og bærer en træfiberryg. Du skal selv samle møblet, der vil blive leveret hjem til dig med alle dele samt de tilhørende beslag og søm til sammensætning.

Fordelene ved at købe en hvid kommode

Det er ikke kun den eftertragtede møbelserie ”Malm”, der er lavet i et hvidt look. Hos mange møbelproducenter finder du serier af hvide kommoder, som kan vælges i forskellige designs og størrelser. Hvid er en funktionel farve, der har stor betydning for indretningen i hjemmet.

Når du vil have glæde af dine uundværlige opbevaringsmøbler i flest mulige år, skal du vælge modeller, som er skabt i tidløse looks. Hvid er en udødelig og alsidig farve, som kan komplimentere både den moderne, den kreative, den retro lignende og den New Yorker inspirerede indretning.

Skulle du skifte indretningsstil på et senere tidspunkt i livet, kan du fortsat gøre brug og få glæde af hvide møbler.

Er pladsen trang derhjemme, kommer farven dig ekstra til gode. Indretter du et rum med mørke møbler, kan dette få rummet til at tage sig dunkelt og ”indelukket” ud. Hvid har den modsatte effekt. Farven lyser et rum op og får det visuelt til at tage sig større ud, end det i virkeligheden er.

Mini kommode til børneværelse, kontor eller entré

Der er flere rum i hjemmet, hvor der hurtigt kan komme til at se rodet ud. Det er typisk de rum, hvor vi opholder os en stor del af tiden, og hvor vi arbejder eller bevæger os. Mini kommoder er det perfekt valg til entréen, kontoret eller børneværelset. De små skuffemøbler gør det muligt for de mindste medlemmer i familien at hjælpe med til at holde styr på ting og personlige sager. På børneværelset kan der f.eks. vælges små møbler i kære farver, som matcher barnets yndlingsnuancer.

På kontoret er kommoden uundværlig. Det er her, vi kan gemme kontorartikler væk, så de ikke fylder og skaber rod på skrivebordet.

Mimi møblet bliver også i mange danske hjem anvendt i entréen, hvor huer, handsker eller tørklæder kan opbevares.

Både ting og tekstilgenstande har bedre af at blive opmagasineret i skuffer fremfor at ligge frit på et bord eller på gulvet. I skuffer skånes dine personlige ejendele mod stød og støv, og her er de ikke i fare for at blive væk.

Få inspiration og rådgivning hos Frost Boligcenter

Vores medarbejder står klar til at hjælpe dig både, når du handler på nettet eller besøger os ind i butikken.

Få den bedste rådgivning her og nyd dine nye møbler i årtier.

Følg os på sociale medier og bliv opdateret med alle nyheder på vores hjemmeside og ind i butikken.

Facebook

Instagram

Har du bruge for hjælp med bestilling eller har du andre spørgsmål?

Skriv eller ring til os på:

Telefonnummer: +45 75 34 15 44

E-mail: mail@frostbolig.dk

Du kan også besøge vores fysisk showroom:

Adresse:

Vestergårdsvej 4

7260 Sønder Omme

Viser alle 2 resultater