fbpx

Nyd førsteklasses siddekomfort med den afslappende lænestol

Himolla Løftestol i gråt stof

Oplev enestående øjeblikke af velvære med Himolla lænestolen. Lænestolen tilbyder dig en høj siddekomfort og afslapning. Lænestolen kan bruges på mange måder, som tv-lænestol, loungestol eller sengestol.

Funktionel og stærk i design: kvalitet fra Bayern

Den behagelige afslapningsstol fra Himolla Løftestol i stof formidler hygge ved første øjekast. Topkvalitet og et tiltalende design gør hurtigt dette komfortable siddemøbler til din absolutte favorit lænestol. Sidst, men ikke mindst, overbeviser den elegante lænestol med det store udvalg af funktioner og det omfattende udvalg af beklædningsstoffer. Du kan konfigurere din lænestol individuelt efter dine ønsker. Der er tale om topkvalitet og komfort til sit højeste. Den elegante lænestol gør med sit store udvalg af funktioner den rar at komme op fra, sove i, komme ned at sidde i, og at hvile i. Du kan konfigurere din lænestol efter dine ønsker ved hjælp af fjernbetjeningen, fjernbetjeningen gør det muligt for dig, selv at indstille din ben støtte, ryg, nakkestøtte og løftefunktionen gør den nem at komme op fra igen.

Forskellige varianter – valget er dit

Der findes tre forskellige størrelser. Small, Medium og Large. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge er du altid velkommen til at ringe til os 75 34 15 44. eller besøge os i butikken.

Stolen er relativ let at flytte rundt på da den er med fire hjul. Så snart der kommer vægt på stolen bremses hjulene, og stolen står sikkert fast.

https://www.himolla.com/de/sessel/sessel/quartett-9051.html

 

Høj kvalitet fra Bayern. Denne påstand tillader ingen kompromiser. Konkret betyder det, at Himolla kun bruger de bedste materialer og opfylder alle lovkrav og alle kvalitetsretningslinjer fra den tyske møbelkvalitetsforening. De strenge specifikationer, som Himolla har sat os, garanterer dig produkter af allerhøjeste kvalitet, og at du vil have glæde af dine nye Himolla polstrede møbler i lang tid.

Sædehøjde

41 cm. SMALL Stol, 45 cm MEDIUM Stol, 48 cm LARGE Stol