fbpx

4 tips til indretning af terrassen

Sika Saturn Havestol

Bliv klar til foråret. I denne artikel giver vi dig 4 gode tips til, hvordan du kan gøre terrassen eller altanen super hyggelig og indbydende. Indret dig med plads til sommerens gæster eller skab ro, med plads til afslapning. 

1. Vælg funktionelle havemøbler

Sørg for at terrassen eller altanen kan bruges til enhver lejlighed. Du kan derfor med fordel, vælge havemøbler som både kan bruges til at samle familie og venner og samtidig kan bruges til afslapning. Det kunne fx være Gonesse Havesofa, som består af 3 dele, der kan sættes sammen på kryds og tværs. Den kan fx bygges som loungesofa eller afslapnings drømmeseng for to.

2. Husk hyggen

Sørg for, at der er masser af hygge på din terrasse/ altan. Brug masser af krukker med skønne, duftende sommerblomster, samt puder og tæpper, så det bliver indbydende. Så er du garanteret ren afslapning.

3. Solafskærmning

Sørg for at lave nogle skygge områder på din terrasse. Hvis sommeren bliver varm, får du brug for at holde nogle pauser fra solen. Brug fx en parasol som afskærmning. Den er samtidig med til at skabe hygge. Se fx Erfurt parasol med vippefunktion.

4. Gør plads til afslapning

Skab hygge og afslapning med loungemøbler. Ønsker en naturlig eller romantisk stil på terrassen, kan du evt. gå efter flettede loungemøbler. Se fx komplet Alsfeld Havemøbelsæt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *