Spisestue

Få inspiration til fornyelse af spisestuen

Uanset om du bor på små kvadratmeter eller har et stort køkken alrum, kan du nemt forny og justere jeres spisestueindretning. Hos Frostbolig har vi møbler til enhver smag, med alt fra store plankebord, til små praktiske spiseborde og stole, samt vitrineskabe og skænke. Mangler du inspiration? Besøg vores 2000m2 store butik og find dit nye spisebord og spisebords stole blandt vores store udvalg af kvalitets møbler. Du finder også lamper og et stort område med lækkert brugskunst, til at dekorerer din spisestue med. 

Vi forhandler kvalitetsmøbler fra flere kendte mærker - bl.a. Skovby, Andersen Furniture og mange flere. Er du til bøg, eg eller noget helt tredje? Stofbetræk eller lædersæder? Vælg mellem mange varianter.

Vi hjælper dig også gerne med indretningen -Ring til Boligstylist Helle Frost på tlf. 75341544 og få gode råd og ideer til hvordan du skaber mere plads, fornyer spisestuen, indretter jeres nye hus eller noget helt fjerde. 

 

 

Stole

Spiseborde

Skænke & Vitrineskabe

Stort udvalg af spisestuestole. Vælg forskellige træsorter, stof eller læder. 

Alt fra langborde, små praktiske spiseborde, plankeborde mm.

Mangler du opbevaringsplads? Vælg forskellige træsorter og materialer. 

Solidt spisebord af god kvalitet

Når i skal ud og investere i et spisebord til spisestuen eller køkkenet, er det essentielt at i vælger et bord, i kan være glade for igennem mange år. Det sagtens betale sig at købe et solidt spisebord af god kvalitet, da bordet vil opleve meget slid gennem årene. Udover materiale er det også vigtigt at tænke over form og størrelse.

Rare at sidde på

Det vigtigste er at konstellationen matcher jeres families til tider hektiske hverdag. Gør jer gerne grundige overvejelser når i skal udvælge jeres spisebordsstole. De skal både være rare at sidde på i flere timer hvis i har gæster og selvfølgelig også flotte at kigge på.

Lavet udfra devisen af solidt håndværk

Hos Frostbolig.dk vil vi altid anbefale at i vælger nogle stole, der er lavet udfra devisen af solidt håndværk. Gerne i et gennemført design og samtidig har en høj funktionalitet. Husk på at stolene skal stå i hjemmets samlingspunkt og dermed bruges ofte.

Skal vi hjælpe med indretning af spisestuen?