fbpx

Tyngdedyne Cura Pearl Classic 135×200 cm

Vælg Tyngdedyne Cura Pearl Classic 135×200 cm

CURA Pearl Classic er Europas mest populære tyngdedyne. En tyngdedyne i høj kvalitet bestående af syv lag, der alle udfører en funktion for at opnå den bedst mulige komfort.

Sådan fungerer kugledynen/tyngdedynen
En kugledyne er som en almindelig dyne, men med vægt jævnt fordelt i dynen i form af bittesmå glasperler. Vægten, trykket og den omsluttende effekt, som kan sammenlignes med en omfavnelse, bevirker at kroppen producerer et antal af kroppens egne hormoner, der har en beroligende virkning. Det vigtigste hormon, der frigives, er oxytocin – kroppens eget beroligende hormon, der får os til at slappe af. En kugledyne, tyngdedyne eller sansedyne som den også bliver kaldt, kært barn har mange navne, er en tung dyne som vil give dig mere tryghed under din søvn. Kugledyner er rigtig godt for langt de fleste voksne, men også mange børn har glæde af en kugledyne, men vi anbefaler ikke kugledyner/tyngdedyner til børn under tre år, da de kan have svært ved at fjerne dynen ved egen

Få din søvn forbedret.

I en kundeundersøgelse med 450 deltagere angav 90 procent, at de oplevede bedre søvn, når de anvendte CURA kugledyne. 92 procent oplevede øget afslapning, og så mange som 96 procent anbefaler en CURA-dyne til deres venner.
Ud over bedre afslapning og søvnkvalitet blev kugledynen komfort også afspejlet i undersøgelsesresultaterne, da 86 procent af brugerne sagde, at kugledynen fra CURA var mere behagelig end deres tidligere dyne. Så jo en kugledyne virke på mere end ADHD, den vil forbedre din søvn i langt de fleste tilfælde.
Hvordan anvender jeg min kugledyne bedst?
Kugledynen kan anvendes som en almindelig dyne i soveværelset. Den kan også anvendes som et ekstra tæppe eller til et afslappende pres over bestemte kropsdele som skuldre eller knæ. Dynen kan også vikles rundt om din krop i sofaen inden sengetid, hvilket hjælper dig med at slappe af og restituere.

  • Fyld              Glasperler og økologisk bomuldspolstring
  • Yderstof        100% Økologisk bomuld
  • Vask              Maskinvask 60 grader
Vægt

11 kg, 13 kg, 3 kg, 5 kg, 7 kg, 9 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.