Tv-Bord

Leder du efter et tv-bord med plads til det hele?
tv-bord

Tv-bordet

Tv-bordet har den hellige plads i hjemmet!

TV-bord til din stue

Leder i efter et flot tv-bord eller mediemøbel med god plads til det hele? Så finder i altid et godt udvalg her hos Frostbolig.dk. Vil i gerne have styr på hvordan tv´et skal stå eller anlægget m.m? Så klik ind på vores webshop. Vi har mange gode ideer til indretning af stuen, med Tv-borde eller multimedieborde. Sammen kan vi finde netop det multimediebord, der passer ind i dit hjem!

Mange forskellige designs

Der findes mange forskellige typer af tv-borde. De fåes i mange forskellige designs. De fåes i rustikke og industrielt Designer Look. Det mere rå Vintage look. Enkelthed eller eller med attitude. Vi har også Tv borde, der er specielt designet til de nye tynde fladskærme. Klik rundt på vores hjemmeside, her finder i med garanti et godt tv bord tilbud.

Tv-bordet har den hellige plads

I mange hjem er tv-bordet ofte, det mest hellige sted i hjemmet. Det er her vi inviterer gæster til kaffen. Det er her vi smider benene op på sofabordet og ser Netflix eller HBO og nyder vores fridage og aftener sammen med dem vi holder allermest af. Så Tv-borde får faktisk meget opmærksomhed. Derfor fortjener det også ekstra opmærksomhed.

Mange muligheder

For mange kan det godt være svært at vælge et tv-bord, der passer til både den nye fladskærm og samtidigt til møblerne i stuen. Det kan vi heldigvis hjælpe med da vi både i vores online webshop har mange forskellige modeller, men også i vores fysiske butik har vi mange flotte kataloger med ideer til jeres kommende tv-bord. Vi har altid et stort udvalg af tvborde og hifi- møbler i elegant design. Tv-bord med hjul er også blevet meget populære de senere år.

Indretning er en personlig ting

Inspiration er der nok at hente af både på nettet i magasiner og i kataloger. Ofte er det næsten for meget af det gode og det kan gøre det svært af udvælge det ene Tv-bord af så mange forskellige.

Medbring fotos af stuen

Et par gode råd i kan overveje: Ta et par fotos af jeres dagligstue med jeres smartphone, og brug så de billeder når i tager ud og kigger på jeres nye tv-bord.

Det er lidt nemmere at holde en smartphone op foran et bord eller en stol, end stå og forsøge at huske alle hjemmets detaljer i hovedet. Vi kan også bedre i butikken give jer råd og vejledning til et tv-møbel, der vil passe til netop jeres stue, hvis har mulighed for at se jeres indretning på billeder.

Bliv inspireret

Nye ideer og nye møbler går hånd i hånd

Nyt Tv-bord?

Skriv til os og hør nærmere