fbpx

Frida er en elegant stol med et klasisk look og en rigtig god siddekomfort. Frida stolen er lavet med armlæn der skråner nedad, der giver en god mulighed for at slappe af i stolen. Det gør desuden, at stolen kan skubbes tættere ind til bordet, på grund af armlænenes nedadgående model.

Frida spisebordsstolen er produceret på en af Danmarks fineste Møbelfabrikker, Findahls Møbelfabrik. Findahls har produceret kvalitets møbler siden 1946. Hos Findahls Møbelfabrik går kvalitet og bæredygtighed hånd i hånd. – Køber du en Findahls stol, så køber du et stykke dansk møbelhistorie, af rigtig god kvalitet.

Udover sort malet, fås stolen også i en malet overflade i rød/snehvid/antracit/lysgrå/blå/bordeaux/grafit/støvet grøn/cappuccino/beige. Ønsker du at høre mere om de andre farvevalg, så kontakt os gerne mobilt, så finder vi ud af det, og finder den bedste stol til dig!

NYHEDER & TILBUD

Tilmeld dig vores lækre nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din indbakke på mail. Bare rolig vi sender ikke spam-mail, kun gode tilbud hvor du kan spare en masse penge.