Skrivebord

Nyt skrivebord? Hos Frostbolig.dk har vi altid et stort udvalg af ergonomiske skriveborde
skrivebord

Nyt skrivebord?

Vi står altid til rådighed med gode råd omkring indretning af kontor og køb af skrivebord.

Skrivebord | Hæve Sænke Bord | Skriveborde

Et godt skrivebord er vigtigt på børneværelset eller hjemmekontoret. Her på siden vil vi gerne fortælle lidt om de udfordringer, man står overfor når man skal ud og købe skriveborde. Vi anbefaler og hjælper gerne med at finde lige præcis det skriveborde, der passer til dit behov. Hos Frostbolig.dk har vi altid en ekspert i skriveborde og indretning af kontorer, så i kontakter os bare for en guide.

Lev længere med et Hæve Sænke Bord

Undersøgelser har vist, at jo mere man sidder ned, des større er risikoen for tidlig dø, på trods af daglig motion. Ifølge undersøgelser led 40 % af kvinderne, der deltog og som sad mere end 6 timer ned om dagen, en tidlig død. Ved mænd var det 60 %.Dette kan dog løses ved at anskaffe sig et Hæve Sænke Bord, hvormed man kan variere mellem at sidde ned- og stå op og arbejde.

Fordelen ved hæve sænke skriveborde

Ved at stå op og arbejde, dyrker du en form for motion, da du bruger mange af kroppens muskler og på den måde forbrænder energi. Du kan endda installere en trædemølle eller kondicykel ved dit hæve sænke bord, så du rent faktisk kan dyrke meget motion, mens du arbejder. Vi vil vist alle gerne leve længere ikke? Vi hjælper gerne med instilling af skrivebordet.

Vælg kvalitet

Et skrivebord er et sted man opholder sig meget. Uanset om det er drengen, der spiller computerspil, datteren der skriver stilen eller du som ansat eller selvstændig har en hjemmekontorplads. Gode skriveborde giver støtte til skuldre og nakke, så i slipper for muskelspændinger og hovedpine.

Valg af skrivebord

Et skrivebord er en af de mere simple møbler at købe. Ofte har man ikke behov for et flot design, da skrivebordet typisk bliver gemt væk på kontoret eller i værelset. Der er mange forskellige skriveborde på markedet og dit valg afhænger af dine krav til et skrivebord. Valget afhænger selvfølgelig også af hvor det skal stå.

  • Hjørneskriveborde er gode til at skabe plads, hvis dit skrivebord skal placeres op ad et hjørne.
  • Hæve-/sænkeborde skal du vælge, hvis du vil kunne regulere din siddehøjde eller vil stå op og arbejde på dit skrivebord.

Ønsker du ikke en af disse to typer borde, er der naturligvis de almindelige skriveborde.

Til et godt skrivebord hører en god kontorstol.

Skrivebordsmodeller:

Her har vi samlet nogle af de skrivebordsmodeller, som kan købes på nettet. Klik rundt på hjemmesiden se vores forskellige produkter og priser.

Prissammenligning på skriveborde

Med en prissammenligningsside, kan du sammenligne prisen på skriveborde på forskellige danske webshops. Desuden kan du få et godt overblik over hele markedet og især, hvilke forskellige modeller og typer skriveborde, der er at vælge mellem.

Pricerunner har samlet en prissammenligningsguide med mere end 80 forskellige skriveborde. Tag et kig derinde og gør dit valg af skrivebord nemmere.

Hvis du vil vide læse om lakering af borde, kan du læse mere om dette i vores artikel om sofaborde.

Guide til indretning af boligen?

Vi kan bare det der med indretning af boligen hos frostbolig.dk

Kontakt Frostbolig.dk

Vi finder altid det i søger hos en af landets mest seriøse bolighuse!