Mange moderne hjem nu om dage forsøger i større og større omfang at udnytte lyset mere optimalt end tidligere

Skift de gamle gardiner ud med lamelgardiner – Mange moderne hjem nu om dage forsøger i større og større omfang at udnytte lyset mere optimalt end tidligere. Måden det sker på er ofte ved kreative måder at designe husene på, såsom større og mere åbne vinduespartier, flere vinduespartier, vinduespartier i loft og lignende. Dette kan både være en bedre økonomisk løsning, men også en mere energivenlig løsning. Samtidig kan disse løsninger være med til at give ens hus et mere unikt og personligt præg. På denne måde kan man få mere og bedre lys i hjemmet. Dette ekstra lys kan dog til tider være uønsket i form af at være blændende eller generelt generende, og med de flere eller større vinduespartier kan det godt være en smule svært at lukke af for lyset. Især de vinduer, der sidder højt, såsom lofts- eller ovenlysvinduer samt dem med specielle former.

Løsningen på dette kunne meget nemt hedde lamelgardiner

Løsningen på dette kunne meget nemt hedde lamelgardiner. Især til store og åbne vinduespartier har lamelgardiner vist sig ofte at være en god løsning. Fordelene ved lamelgardiner er mange. De er bl.a. meget nemme at betjene og de kan indstilles meget præcist, hvilket gør det muligt at styre hvor meget lys, der lukkes ind. Man kan lukke af for lys, mens man stadig bevarer udsyn gennem vinduet til en vis grad. Desuden kan lamelgardiner drejes begge veje, hvilket gør det muligt at “tvinge” lyset i den retning man ønsker. En anden fordel ved lamelgardiner er, at de passer til stort set alle slags hjem og forskellige indretningsformer. De kan bl.a. fås i mange forskellige farver og mønstre samt i forskellig bredde.

Du kan f.eks. se forskellige former for lamelgardiner på Frosts hjemmeside. Har du et ovenlysvindue så kan lamelgardiner også fås med en elektrisk løsning, hvilket gør betjeningen endnu lettere og praktisk.

Føler du dog stadig ikke at lamelgardiner er løsningen for dig, så kan du i stedet tjekke vores gardiner ud. De sælger nemlig skræddersyede gardinløsninger, der helt sikkert kan dække dine behov og din stil.

%d bloggers like this: