fbpx

Casø 901 Skænk

Casø 901 Skænk er en del af 900-serien, bestående af et spisebord, en vitrine, en skænk og et skrivebord. Skænken er i eg/hvidolie og kan fås med trælåger eller glaslåger. En super elegant og funktionel skænk, der passer til de fleste spisestuemøbler. Du kan sagtens kombinere den med flere af Casø spisebordene og stolene.
CASØ 900 serien er designet i samarbejde med Steffensen & Würtz og udmærker med let nordisk design i perfekt kombination med rene linjer og høj funktionalitet. Møblerne er på samme tid moderne og klassiske, og anvendelsesmulighederne er mange.

Casø 900-serien

CASØ 900 serien er designet i samarbejde med Steffensen & Würtz og udmærker sig med let nordisk design i perfekt kombination med rene linjer og funktionalitet.
Designet er klassisk og elegant og anvendelsesmulighederne er mange. Der er leget med detaljen uden at udfordre den simple elegance. En serie er er fin for øjet og som skaber de bedste rammer i hjemmet.
CASØ 900 er lavet i delmassiv eg, og grundbehandlet med en hvidolie, hvilket gør serien både lys og indbydende at se på. Til skænkene er der forskellige låger, der alle giver et nyt udtryk og som giver serien en fin alsidighed.

Se andre modeller af skænke her

Få inspiration og rådgivning hos Frost Boligcenter

Vores medarbejder står klar til at hjælpe dig både, når du handler på nettet eller besøger os ind i butikken.
Få den bedste rådgivning her og nyd dine nye møbler i årtier.
Følg os på sociale medier og bliv opdateret med alle nyheder på vores hjemmeside og ind i butikken.

Facebook
Instagram

Har du bruge for hjælp med bestilling eller har du andre spørgsmål?
Skriv eller ring til os på:

Telefonnummer: +45 75 34 15 44
E-mail: mail@frostbolig.dk

Du kan også besøge vores fysisk showroom:

Adresse:
Vestergårdsvej 4
7260 Sønder Omme
Vi ses
Tilkøb

Lys til hylder, Ingen 0,-

Låger

Glas, Træ