fbpx

Casø 600 Skænk

Casø 600 skænk et smukt møbel til ethvert hjem, den er lækker, lys og flot at se på og praktisk i brug, da du kan opbevare en masse i denne skænk, flot skjult beg den elegante ydre.

Der er kælet for detaljerne og det lyse træ giver på samme tid skænken et nordisk, klassisk og moderne udtryk. Den skænk er udført i massiv hvidolieret eg, og man mærker og ser tydeligt den gode kvalitet der kendetegner CASØ 600 serien.

CASØ 600 skænk består af 2 trælåger med softclose og 1 justerbar træhylde bag hver låge. Desuden er 3 skuffer med softclose og skuffebunde beklædt med sort filt.

Det er desuden muligt at tilkøbe hængevitrine, ligeledes udført i massiv hvidolieret eg. Hængevitrinen består af 2 glaslåger med 1 justerbar glashylde bag hver låge. Desuden er der 1 åbent fag i midten, med 1 justerbar træhylde. Casø 600 skænk måler 180 x 50 x 40 cm.

Casø 600-serie

Massive ege-møbler i lækkert design. Flot, tidsløst og kvalitet til mindste detalje. Denne flotte lyse CASØ 600 serie i massiv eg, vil pynte i enhver stue og udstråle stil, velvære og klassisk design. I CASØ 600-serien findes også Casø 600 vitrine og Casø 601 spisebord.

CASØ 600 serien kan på mange måder betegnes som den voksne af CASØ serierne. Dette skyldes at 600 serien er både klassisk og stilren, men også en smule mere kompakt, uden at virke for tung.

Serien er produceret i massivt egetræ, hvilket giver noget mere struktur og tyngde i forhold til de delmassive møbler. Derudover er hele 600 serien behandlet med hvidolie, hvilket tilfører møblerne en vis lethed til trods for det mere robuste design.

Alt dette gør CASØ 600 serien til en moden spiller, der med sit lækre design altid vil fremstå som en tidsløs klassiker. På afstand vil den for altid fremstå enkel og elegant, men går man tættere på vil man se de små detaljer og den gode kvalitet, som gør netop denne serie til en sand vinder.

CASØ 600 skænk er, som de resterende CASØ produkter, dansk designet.

Få inspiration og rådgivning hos Frost Boligcenter

Vores medarbejder står klar til at hjælpe dig både, når du handler på nettet eller besøger os ind i butikken.
Få den bedste rådgivning her og nyd dine nye møbler i årtier.
Følg os på sociale medier og bliv opdateret med alle nyheder på vores hjemmeside og ind i butikken.

Facebook
Instagram

Har du bruge for hjælp med bestilling eller har du andre spørgsmål?
Skriv eller ring til os på:

Telefonnummer: +45 75 34 15 44
E-mail: mail@frostbolig.dk

Du kan også besøge vores fysisk showroom:

Adresse:
Vestergårdsvej 4
7260 Sønder Omme
Vi ses