fbpx

Opbevaring

Varekategorier

Skænke, vitriner og reolsystemer hos Frost Bolig

Hos Frost Bolig har vi et kæmpe udvalg af kvalitets møbler! Vi har et stort udvalg af skænke og vitrineskabe i forskellige træsorter og materiale. Vælg fx mellem eg, bør, kirsebær. Giv spisestuen eller køkkenet nyt liv med en smuk skænk, eller skab mere opbevarings plads med en vitrine til porcelænet. Skab hygge i stuen med med en hængereol eller en smuk hylde fra Andersen Furniture. Vi har et lille udvalg af pyntehylder, samt et stort udvalg af byg-selv reolsystemer. Design din helt egen reol så den passer ind i dit hjem. 

Den elegante opbevaringsplads

Med en flot skænk eller et smukt vitrineskab får i masser af ekstra opbevaringsplads, uden at selve rummet fremstår rodet eller overfyldt. Skænke og vitriner fåes fx i massiv eg med smukke glaslåger og mange muligheder. De kan leveres store og rummelige med skydelåger eller døre samt skuffer og indbygget bestikskuffe.

Skænk eller vitrine til spisestuen

Vi leverer skænke og vitriner i kan benytte som i vil. Mange bruger dem til at gemme det smukke porcelæn væk, så børnene ikke får fingre i det. I kan vælge mellem nogle af de smukkeste vitrineskabe i romantisk stil eller sorte minimalistiske modeller. De findes både som mellem høje og lave, smalle og brede skabe, hos Frostbolig.dk er der altid noget for enhver smag.

Præsenter hjemmet på en smart facon

Vi kender det godt: man har en masse pæne glas eller bøger, som bare bliver gemt væk i hjørnet af et skab? Hvorfor ikke præsentere dem på en elegant og hyggelig måde i et glasskab eller vitrineskab.

Vi guider gerne med gode ideer

Boligindretning er vores speciale. Spørg endelig løs!