fbpx

Sengegavle

Varekategorier

Fuldend din seng med en smuk sengegavl

Hos Frost Bolig har vi et stort udvalg af sengegavle til fornuftige priser. Fuldend din Jensen® seng eller ByKarma seng med en smuk gavl. Vælg den sengegavl der passer til din sengemodel – og vælg mellem forskellige materialer og farver. Sæt dit personlige præg på din seng, så den passer til netop din stil og dit soveværelse. 

Mangler du ny seng? Vi tilbyder også alt fra Boxmadrasser, Konnitentalsenge og Elevationsenge – se vores store sengeudvalg her. Vi tør derfor godt garantere, at vi også har den rette sengemodel til dig! Få professionel vejledning hos Frost Bolig! Vi hjælper dig til at vælge den rette seng i første forsøg. 

 

Få professionel vejledning.

Vi er altid opdaterede på de nyeste trends og teknologier inden for senge. Vi har selvfølgelig masser af viden om søvn, og vores dygtige personale står altid klar til at vejlede dig til bedre søvn. Både i butikken men selvfølgelig også online. Vi leverer alt indenfor Kontinentalsenge, Elevationssenge, Boxmadrasser, madrasser og Sovesofaer.

Stort udvalg hos Frostbolig.dk

Hos Frostbolig.dk har vi altid et stort udvalg af kvalitetssenge og lækre madrasser. Vi har de bedste senge, fra de bedste mærker! Vælg bl.a. mellem Jensen®, ByKarma & Opus.