fbpx

Sengegavl

Sengegavl er din start til en god nats søvn. Når du skal indrette soveværelset, kan en flot gavl nemlig være med til at give sengen og rummet det helt rigtige look. Her på siden finder dugavle til flere typer af senge. Gavlen kan bidrage til et blødt og romantisk udseende, men du kan også finde en sengegavl til den klassiske, rå og retroagtige boligindretning.

 

Læs Mere

I udgangspunktet er vores gavle enten væghængte eller til at stille på gulvet, hvor sengegavlen står i spænd mellem seng og væg. Altså monteres denne type sengegavl ikke med værktøj, skruer og beslag, da den blot placeres direkte på gulvet.

Sengegavle har ingen effekt på selve sengens liggekomfort, men de skal derimod udelukkende ses som sengetilbehør. En gavl giver en flot effekt, og så kan den bruges som ryglæn – i det tilfælde anbefaler vi, at du stiller sengen op ad en væg, så eventuelle beslag ikke bliver overbelastede.

En sengegavl

er toppen af kransekagen. Hvis der er noget, som kan fuldende et rum, så er det detaljerne. Uanset hvad du står og mangler til soveværelset, så har ILVA det med sikkerhed. Det giver dig rig mulighed for at gennemføre indretning af dit soveværelse ned til mindste detalje. Det gælder, hvad enten du er til den romantiske stil, eller om du er mere til det klassiske og minimalistiske. Udvalget af materialer strækker sig fra hør til rustikt egefiner, hvor det fælles nøgleord er slidstærk kvalitet.

Er du på udkig efter en billig sengegavl til din nye seng eller trænger du til at opgradere den gamle? Valget af sengegavl er både et spørgsmål om din og dit soveværelses stil samt en behagelig tilføjelse til dig, som ikke kun bruger sengen til at sove, men også til at læse, se fjernsyn eller måske til at spise morgenmad i. Gavlene findes i et bredt udvalg, hvor både farve, størrelse og tykkelse varierer. Det er muligt at få din nye gavl til ophæng eller som fritstående, hvis det ikke er muligt for dig at hænge den op på væggen i dit soveværelse.

Vi har sengegavle i alle vores serier, både Jensen ,Lama Vivaldi og Rafael.

Få inspiration og rådgivning hos Frost Boligcenter

Vores medarbejder står klar til at hjælpe dig både, når du handler på nettet eller besøger os ind i butikken.

Få den bedste rådgivning her og nyd dine nye møbler i årtier.

Følg os på sociale medier og bliv opdateret med alle nyheder på vores hjemmeside og ind i butikken.

Facebook

Instagram

Har du bruge for hjælp med bestilling eller har du andre spørgsmål?

Skriv eller ring til os på:

Telefonnummer: +45 75 34 15 44

E-mail: mail@frostbolig.dk

Du kan også besøge vores fysisk showroom:

Adresse:

Vestergårdsvej 4

7260 Sønder Omme

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

NYHEDER & TILBUD

Tilmeld dig vores lækre nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din indbakke på mail. Bare rolig vi sender ikke spam-mail, kun gode tilbud hvor du kan spare en masse penge.