fbpx

Vivaldi Sengegavl – fuldender din nye seng.

 Vi har et kæmpe udvalg af sengegavle i rigtig mange størrelser, som kan bruges til alle slags senge. Derudover finder du i vores sortiment flere forskellige farver. Så nu har d umulighed for at få en sengegavl, der matcher din nuværende seng.

I udgangspunktet er vores sengegavle enten væghængte eller til at stille på gulve. Sengegavlen står i spænd mellem seng og væg. Altså monteres denne type sengegavl ikke med værktøj, skruer og beslag, da den blot placeres direkte på gulvet.

En sengegavl har flere egenskaber end blot pynt. Den gør det både mere behageligt at sidde op i sengen, du undgår slid på væggen. Du undgår også at støde på en kold væg i løbet af natten. De fleste af vores sengegavle er polstret med det samme lækre møbelstof som også sengen er lavet i. Du kan også købe gavlen i massiv eg, som kan leveres i forskellige olieret farver. Nu kan den komme til at passe til de ben du vælger til din nye seng. Husk du altid er velkommen til at ringe eller skrive til os. Er du i tvivl så gi os et kald.

Du kan altid tilkøbe en gavl på et senere tidspunkt end ved køb af din nye seng. Du skal blot være opmærksom på at stoffet på sengen falmer lidt med tiden. Så hvis du venter for længe kan der være farve forskel. Husk en lækker sengegavl, virkeligt kan få din nye seng til at se helt fantastisk ud.

Farve

Antracit (Deluxe), Blå (Deluxe), Lysgrå (Deluxe), Sand (Deluxe)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

NYHEDER & TILBUD

Tilmeld dig vores lækre nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din indbakke på mail. Bare rolig vi sender ikke spam-mail, kun gode tilbud hvor du kan spare en masse penge.