fbpx

Rullegardiner kan tilpasses med henblik på at rumme hele glasdøre eller endda bredere vinduer

Rullegardiner som en del af indretningen – Rullegardiner kan tilpasses med henblik på at rumme hele glasdøre eller endda bredere vinduer. Hvis man kigger nærmere på hvordan rullegardiner, og persienner for den sags skyld, er opbygget findes der faktisk mange elementer som tilsammen danner et gardin. Helt basalt kan man sige at det generelle tekstilstykke dækker et rustfrit rullerør i aluminium, hvoraf gardinafsnittet er rullet og styresystemet forefindes.

Rullegardiner har til formål at filtrere UV-stråler

Rullegardiner har til formål at filtrere UV-stråler, fordi de rent faktisk er solskærme. Stoffet er valgt til denne type persienne fordi det især sænker udvekslingen af varmestråler i området af vinduet som er dækket til. Polyesterstoffer af høj tæthed bliver brugt til at lave den vigtigste del af persiennen, således at lysfiltrering, blændingsreduktion og UV-filtrering bliver reduceret en hel del, og i de fleste tilfælde kraftigt.

Yderligere træk tjener til funktionelle og dekorative formål. Således vil den øverste kassette tilføje stabilitet til persiennerne, og derudover også give mulighed for at sammensætte stof. Stofferne til rullegardiner kan have forskellige teksturer og farver tilføjet. Ligeledes kan forskellige trim og møbler vælges for at forbedre det generelle udseende af vinduet.

Rullerne kan findes online i skræddersyede størrelser,og kan monteres på væggen eller i loftet. Når bestilt, kan nødvendigt tilbehør også blive installeret i overensstemmelse hermed. Metallets opsætningsbeslag kan desuden også have forskellige størrelser.

Afhængigt af persienners efterbehandling og størrelse, kan de nødvendige fletninger også udvælges og bestilles. I dette tilfælde skal man vælge den nederste bjælke som udgangspunkt for konfigurationen, hvorimod stoffet kan vælges i hvid eller enhver anden farve man kunne tænke sig.

Er du blevet inspireret, så kan du med fordel tage et kig på Frosts hjemmeside, hvor virksomheden udover rullegardiner også sælger andre ting til hjemmet. Der er faktisk alt hvad du skal bruge, hvis du går og tænker på at indrette dit hjem anderledes.

%d bloggers like this: