fbpx

Farstrup Casa Stol

Farstrup Casa Stol er til dig, der er ude efter et klassisk design og et solidt stykke håndværk. Der er også mulighed for at matche din eventuelt eksisterende indretning. Farstrup udbyder nemlig et enormt udvalg af kvalitetsstoffer, læder og træfarver, så både stel og polstring kan komme til at passe perfekt ind i din stue. Med til Casa lænestolen følger en nakkestøtte (model 771) og det er muligt at tilkøbe en matchende fodskammel til. Sædehøjden på denne stol er, som standard 45cm. Den kan dog tilpasses efter dig. Casa hvilestolen har polstrede armlæn. Stolen findes med stel i bøg og flere forskellige stof- og læder farver. Den matchende skammel har et magasin og er med vippebræt.

Denne stol kan special tilpasses med sædepolstring og højde efter dine ønsker. Besøg vores Farstrup studie i Sdr. Omme eller ring til os på tlf. 7534 1544.

Farstrup

Mennesker er ikke ens og stiller derfor forskellige krav. Hos Frost Boligcenter i Sdr. Omme går vi meget op i, at stolen skal passe til den, der bruger den. Derfor tilbyder vi hvilestole og otiumsstole tilrettet den enkelte person. Hertil tilbyder vi tilrettet højde på ryglæn, individuel sædehøjde / sædedybde, ændring af siddevinkel, ekstra lændestøtte samt tilpassede nakkepuder. Med en Farstrup lænestol er du altså sikret en stol, der støtter de rigtige steder, om det er en hvilestol, otiumstole eller en comfort stol så kan du helt sikkert finde en der passer til dig eller din nærmeste.

Så hvis du er på udkig efter en unik farstrup stol, hvilestol eller otiumstol i et stilrent design, kan du finde den her. Vores farstrup stole indebærer hvilestole og otiumstole af høj kvalitet og holdbarhed. hver eneste stol er bygget med det formål at øge livskvaliteten for brugeren.

Stof

Beige, Blå, Grøn, Mørk grå, Rød

Stel

Bøg/lysnet lak

Tilkøb

Skammel, Ingen 0,-

Sædehøjde

30cm, 31cm, 32cm, 33cm, 34cm, 35cm, 36cm, 37cm, 38cm, 39cm, 40cm, 41cm, 42cm, 43cm, 44cm, 46cm, 48cm, 49cm, 50cm, Standardhøjde 45cm

NYHEDER & TILBUD

Tilmeld dig vores lækre nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din indbakke på mail. Bare rolig vi sender ikke spam-mail, kun gode tilbud hvor du kan spare en masse penge.