fbpx

Farstrup Applaus Stol

Farstrup Applaus Stol er Farstrups billigste hvilestol, men selvom der er skåret ned på prisen, er der stadig garanti for det kendetegnende gode håndværk og stilrene design. Denne model fås i 5 betrækfarver og 10 træfarver. Sædehøjden kan individuelt tilpasses. Til Applaus modellen medfølger 1 stk. nakkestøtte model: 774. Der kan for et tillæg på DKK 2.200,- medkøbes en skammel til hvilestolen. NB. køber du skamlen individuelt koster den 3.995,-

Stolen findes som quick ship model – og kan derfor afsendes indefor én uge i: bøg/lysnet lak m. antracit grå stof. Quick ship modellerne tilpasses kun i sædehøjden. Ønsker du at få tilpasset polstringen, er der en længere afsendelsestid på din stol.

Denne stol kan special tilpasses med sædepolstring og højde efter dine ønsker. Besøg vores Farstrup studie i Sdr. Omme eller ring til os på tlf. 7534 1544.

Farstrup

Mennesker er ikke ens og stiller derfor forskellige krav. Hos Frost Boligcenter i Sdr. Omme går vi meget op i, at stolen skal passe til den, der bruger den. Derfor tilbyder vi hvilestole og otiumsstole tilrettet den enkelte person. Hertil tilbyder vi tilrettet højde på ryglæn, individuel sædehøjde / sædedybde, ændring af siddevinkel, ekstra lændestøtte samt tilpassede nakkepuder. Med en Farstrup lænestol er du altså sikret en stol, der støtter de rigtige steder, om det er en hvilestol, otiumstole eller en comfort stol så kan du helt sikkert finde en der passer til dig eller din nærmeste.

Så hvis du er på udkig efter en unik farstrup stol, hvilestol eller otiumstol i et stilrent design, kan du finde den her. Vores farstrup stole indebærer hvilestole og otiumstole af høj kvalitet og holdbarhed. hver eneste stol er bygget med det formål at øge livskvaliteten for brugeren.

Sædehøjde

30cm, 31cm, 32cm, 33cm, 34cm, 35cm, 36cm, 37cm, 38cm, 39cm, 40cm, 41cm, 42cm, 43cm, 44cm, 45cm, 46cm, Standard 47cm

Stof

Beige, Blå, Grøn, Mørk grå, Rød

Stel

Bøg Ubeh., Bøg/ hvidolie, Bøg/ mahognibejdset, Bøg/ sortbejdset, Bøg/lysnet lak

Fastrup Skammel

Med Skammel (Add 1.995,00DKK), Uden Skammel