fbpx

Vivaldi Deluxe Kontinentalseng 160×200 cm Full Cover Velour

Hos Sengeriget.dk er vores senge håndplukkede i ud fra det bedste kvalitet og design. Nordisk håndværk og design når det er allerbedst. Vi sikrer at sengen, er af god kvalitet, det gælder både sengerammen, springmadrassen og topmadrassen. Kontinentalsenge består af tre lag. Nederst finder du i denne kontinentalseng en box med pocketfjedre. Ovenpå boxsen placeres en 7 zonet springmadras med pocketfjedre. Og på toppen af denne kontinentalseng er vores luksus svanemærket topmadras i 60 mm. latex.
Hvilken springmadras skal du vælge til din nye Vivaldi Deluxe seng?

Vivaldi Deluxe 7-zonet springmadras – Komfort og kvalitet i top

Madrassen støtter din krop på den bedste måde, da madrassen er velpolstret med et komfortabelt og åndbart materiale og forsynet med mange pocketfjedre pr. m2.
Er Vivaldi Deluxe en billig seng? nej det er det ikke, men så alligevel. Vi har altid et godt tilbud, og vi sikrer dig at du får mere for pengene. I madrassen er der 7 komfort zoner, så du har en god støtte til hele din krop. Madrassen får i hele fire fasteheder. Soft, medium, fast og ekstra fast.
En god nats søvn er den vigtigste passive beskæftigelse, du kan gøre for din egen sundhed. Nattesøvn kan nemlig reducere stressniveau, forbedre din koncentrationsevne, holde dit immunforsvar stærkt og meget andet, derfor er det vigtigt at have den helt rigtige springmadras til din elevationsseng. Vivaldi Deluxe springmadras er bygget op med pocketfjedre, som er inddelt i 7 komfortzoner, for at sikre dig, den bedst mulige individuelle komfort, og alle vores madrasser er vendbare. Rundt om fjedrene er der polstret med  skum af super kvalitet, som gør at din elevationsseng ikke kun er lækker at sove i, og samtidig super fleksibel.

Vivaldi Deluxe Latex topmadras

Topmadrasser udgør det øverste lag i din seng og befinder sig lige under lagnet. De har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid, derfor er topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt. Topmadrassen på Vivaldi Deluxe serien består af en 60 mm. høj latex indlæg, som har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed. I sommerperioden har dette stor betydning, da du slipper for at blive ’lukket inde’ i sengen og svede, og topmadrassen giver generelt bedre åndbarhed, især i varmen. Naturmaterialet har en lang holdbarhed og høj bæreevne, så du får støtte i flere år. Vores Deluxe latex topmadras er Svanemærket og OEKO-TEX© certificeret.

Størrelse 200 × 160 cm
Farve

Antracit Velour, Blå Velour, Grøn Velour, Sand Velour

Fasthed

Ekstra Fast / Ekstra Fast, Fast / Ekstra Fast, Fast / Fast, Medium / Ekstra Fast, Medium / Fast, Medium / Medium, Soft / Ekstra Fast, Soft / Fast, Soft / Medium, Soft / Soft

Topmadras

En Stor, To Enkelte

Ben

Cocktail Chrome, Cocktail Sort, Eg (Røget), Eg Rund Konisk, Rund Eg, Rund Metal

Støtteben

Ja, Nej

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

NYHEDER & TILBUD

Tilmeld dig vores lækre nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din indbakke på mail. Bare rolig vi sender ikke spam-mail, kun gode tilbud hvor du kan spare en masse penge.

\nSoft op til 65 kg
\nMedium 65-75 kg
\nFast 75-90 kg
\nEkstra fast over 90 kg<\/li>\n<\/ul>\n","featuredImage":"https:\/\/frostbolig.dk\/wp-content\/uploads\/2022\/09\/vivaldi-deluxe-kontinentalseng-160x200-full-cover-velour-antracit-795x795.jpg"}};