fbpx

Kontinentalsenge

Kontinentalsenge- til dig der vil have den bedste komfort hele natten, skal der vælges seng, som er skabt til give din krop støtte.

Generes du af ømhed i knæ, eller har du tendens til stivhed i ryg eller nakke? Der kan være forskellige årsager til, at vi har fysiske gener. Vores senge har afgørende indflydelse på vores fysiske tilstande.

Læs Mere

Kontinentalsenge er blevet nogle af de mest populære sengetyper de seneste år. Dette er der flere grunde til. Det ekstra høje design gør, at du kan stige ud fra og op i den uden fysisk ubehag.

Hos Sengeriget tilbyder vi godt håndværk, skarpe priser og en fortrinlig kundeservice – hvis du leder efter en ny kontinentalseng i topkvalitet, så finder du den her.

Fordelene ved at købe kontinentalseng på tilbud

Der er masser af fordele ved at gå efter de populære kontinentalsenge, når du vil have de mest komfortable sove- og søvnforhold i fremtiden. Selvom sengetypen hører til de mest eksklusive på markedet, kan du finde dem til konkurrencedygtige priser hos os.

Vi tilbyder kontinentalsenge på tilbud, der kan blive din anledning til at få den seng, som matcher dine ønsker og behov mange år ud i fremtiden.

Køb af nyt sovemøbel kan være en stor udskrivning, når du går op i både design, funktionalitet og kvalitet.

Her kan det få stor betydning for din økonomi, at du vælger sortimentet af kontinentalsenge på tilbud, som giver dig følgende fordele:

  • Du får de bedste ind- og udstigningsforhold
  • Du skånes mod forværring af fysiske ømheder
  • Din kvalitetsseng kan bruge i mange år frem
  • Du kan spare mange penge
  • Der er forskellige størrelser at vælge imellem

Når du vælger en kontinentalmodel, giver du dig selv de bedste og mest komfortable søvnbetingelser i fremtiden. Hvilken en størrelse og udgave af den populære sengetype du skal vælge, afhænger af dine ønsker.

Til dig med en lille bolig eller et mindre soveværelse kan en kontinentalmodel med magasin optimere pladsen i hjemmet. Her vil der være plads til opbevaring af linned, puder eller betræk under madrassen.

Vælg kontinentalseng med opbevaring og optimér pladsen i hjemmet

Opgraderer du din seng fra en halvandenmandsstørrelse til en 2-personersmodel, vil det påvirke pladsen i soveværelset. Du behøver ikke købe ekstra skab eller leve med forstyrrende rod, når du vælger en kontinentalseng med opbevaring.

Disse modeller er lavet med et praktisk rum under den nederste madras. Når du løfter den øverste del af sengen op, vil der åbne sig et magasin. Her kan du gemme de ting, genstande eller tilbehør bort, som ikke skal stå fremme.

Indretningen af dit soveværelse spiller en psykisk rolle, når det kommer til søvnkvalitet. Er der rod i soveværelset, vil det påvirke dig mentalt. Det kan hæmme og blokere din evne til at falde til ro, når du er bevidst om rod, der skal ordnes, når du får tid til det. Med et praktisk og funktionelt magasin til opbevaring, bliver det let at gemme de ting af vejen, som ikke skal fylde visuelt i rummet.

Foruden den psykiske påvirkning vil rod på gulvet også være med til at forstyrre indeklimaet i soveværelset. Der samler sig mere støv, som skaber et dårligt sovemiljø.

Selvom kontinentalsenge er kendt for deres ekstra lag af madras, er det enkelt at løfte den øverste halvdel af sengen op. Der er et lille, indbygget håndtag, som du nemt kan tage fat i. Med fjedrene er det let at løfte op og lukke for magasinet.

Gode overvejelser i forbindelse med køb af billig kontinentalseng

Når du vil spare penge på køb af kontinentalsenge, skal du gå efter vores tilbud.

Den store popularitet omkring sengetypen gør, at der er mange producenter, som fremstiller de komfort- og støttegivende senge. Dette giver dig flere valgmuligheder, når det kommer til størrelser og designs.

Kontinentalmodeller laves i forskellige designs med hensyn til farve på betræk.

Du skal gøre dig overvejelser over både praktiske og udseendemæssige forhold, når du vil købe en billig kontinentalseng:

  • Hvilken størrelse ønsker jeg?
  • Skal modellen have lyst eller mørkt look?
  • Hvad skal de forskellige madrasser være lavet af?
  • Hvad er mit budget?

Det skal være dine behov for komfort, der er afgørende for valg af seng (og ikke prisen). Madrasser er lavet af forskellige materialer, og de kan være opbygget med og uden kerne af latex. Sørg for at sætte dig ind i materialer og konstruktion af de forskellige madrasser, som findes på vores kontinentalsenge på udsalg.

Det særlige ved kontinentalmodellerne er, at de ikke kun giver dig uovertruffen støtte og komfort, men at de samtidig giver et elegant og stilrent look i hjemmet.

Deres robuste og kompakte designs kan gøre dit soveværelse moderne og eksklusivt. Sengene kan vælges i forskellige udgaver, hvad angår udseende. Om du er til et lyst eller mørkt look, afhænger af din indretningsstil.

Få inspiration og rådgivning hos Frost Boligcenter

Vores medarbejder står klar til at hjælpe dig både, når du handler på nettet eller besøger os ind i butikken.

Få den bedste rådgivning her og nyd dine nye møbler i årtier.

Følg os på sociale medier og bliv opdateret med alle nyheder på vores hjemmeside og ind i butikken.

Facebook

Instagram

Har du bruge for hjælp med bestilling eller har du andre spørgsmål?

Skriv eller ring til os på:

Telefonnummer: +45 75 34 15 44

E-mail: mail@frostbolig.dk

Du kan også besøge vores fysisk showroom:

Adresse:

Vestergårdsvej 4

7260 Sønder Omme

Viser 1–9 af 17 resultater

NYHEDER & TILBUD

Tilmeld dig vores lækre nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din indbakke på mail. Bare rolig vi sender ikke spam-mail, kun gode tilbud hvor du kan spare en masse penge.