fbpx

Sika Design Melody Stol

Her kan du læse om Sika Design Melody Stol.

Melody er en elegant og komfortabel kurvestol i dansk design. Melody er en del af Sika-Designs Originals kollektion, der repræsenterer designs af kurvemøbler, som alle er designet af Sika-Design selv.
Melody har et højt ryglæn, som er flettet fuldt ud i rattan, hvilket gør stolen til et hyggeligt og afslappende element i rummet. Stolen velegner sig til det almindelige hjem, udestuen og sommerhuset som til hoteller og indendørs restauranter.
Stolen er håndlavet i bæredygtigt indonesisk rattan af dygtige kurvemagere. Sika-Design anvender nøje udvalgt rattan til møbelproduktion for at sikre den højeste kvalitet.
Rattan bliver ofte sammenlignet med bambus, men modsat bambus som er hult, så er rattan et massivt materiale. Rattan er bemærkelsesværdigt stærkt, og vores kurvemøbler kan derfor holde i generationer. Stolen har et polstret sæde, som giver en skøn komfort og støtte.

Møblet er håndlavet af rattan, der er et af de mest bæredygtige materialer til møbelfremstilling.
Rattan forveksles ofte med bambus, men modsat hult bambus, så er rattan et massivt materiale. Dette gør rattan-møbler meget holdbare, og i stand til at holde i generationer.
Ved dampning i 10-15 minutter kan rattan formes i hånden ved hjælp af traditionelle fremstillingsteknikker og et par simple værktøjer.
Rattan findes i mere end 600 forskellige varianter og hos Sika-Design bruger vi kun de to bedste kvaliteter kaldet Tohiti og Manau. Læs mere om rattan her.

VEDLIGEHOLDELSE Rattan kræver ingen vedligeholdelse, men kan efter behov tørres af med en let fugtet klud.

Få inspiration og rådgivning hos Frost Boligcenter

Vores medarbejder står klar til at hjælpe dig både, når du handler på nettet eller besøger os ind i butikken.
Få den bedste rådgivning her og nyd dine nye møbler i årtier.
Følg os på sociale medier og bliv opdateret med alle nyheder på vores hjemmeside og ind i butikken.

Facebook
Instagram

Har du bruge for hjælp med bestilling eller har du andre spørgsmål?
Skriv eller ring til os på:
Telefonnummer: +45 75 34 15 44
E-mail: mail@frostbolig.dk
Du kan også besøge vores fysisk showroom:

Adresse:
Vestergårdsvej 4
7260 Sønder Omme
Vi ses