Rigtig mange danske hjem har en overvægt af hvid i soveværelset

Rigtig mange danske hjem har en overvægt af hvid i soveværelset. Det gør os mere kolde og hårde, både overfor os selv og andre. Det bidrager hverken til samarbejde, kærlighed eller intimitet. Med kulør i dit soveværelse, forbedrer du din nattesøvn. Alt for meget hvidt vil forstyrre, da det bidrager med mental aktivitet og vi kommer til at tænke for meget i stedet for at sove.

Giv dit soveværelse et eftersyn og gør det til en sanselig oase. Uden rod men fyldt med stemning. På den måde kan du genfinde balancen inden i dig selv og i dit parforhold. Dit soveværelse er et billede på dit kærlighedsliv. Kærlighed til dig selv og til din partner.

Farver skaber stemning og følelser. Med de rigtige farver i dit soveværelse opnår du en ro, varme og tryghed.

Sengen skal helst placeres, så der er frit udsyn til døre og vinduer. Hvis det er muligt, er det bedst ikke placere sengen i en energibane. Det vil sige ikke lige inden for døren og ikke i banen mellem dør og vindue. Vi er tryggest ved ikke have noget hængende over hovedet. Men vil gerne have noget pænt at se på når vi slår øjnene op, når det er morgen.

Hvis du ikke ved hvad du skal stille op, kan du finde masser af billede inspiration på nettet ved at Google på hotelsuiter, soveværelser eller bedroom og husk lidt er bedre end ingenting.

%d bloggers like this: