fbpx

Gardiner

Vores gardin-bus kommer med glæde ud til dig med gratis opmåling!

Nye gardiner?

Hos Frost Boligcenter har vi altid et stort udvalg af forskellige flotte gardin-løsninger.

Få inspiration til gardiner her!

Hos os i Frost Boligcenter, er det vigtigt for os, at finde ud af hvad den bedste løsning for dig er! Der er mange forskellige ting der spiller ind, når man skal have nye gardiner. Eksempelvis spiller lysindfald, rum og farve en stor rolle! Derfor vil vi rigtig gerne hjælpe dig på vej, og vejlede dig enten i butikken eller mobilt!

Altid højeste kvalitet

Vi kan klare alt ligefra rullegardiner, plissegardiner, lamelgardiner, persienner, panelgardiner osv. Vi leverer altid højeste kvalitet når det kommer til gardiner. Gardiner kan bruges til meget mere end at afskærme for sollys. I dag kan gardiner skabe stil og rum, og endda give følelsen af ekstra plads.

Det eneste du skal gøre, er at kontakte os i butik eller i butikken - Så skaffer vi, det du ønsker til en suveræn pris!

Efter noget tid i kulden er gardiner igen blevet hot i indretningen af boligen igen. Og med god grund. Gardiner er nemlig geniale til at sætte både stemning og stil i et rum. Når i skal vælge gardiner afhænger det ofte af en lang række faktorer, for eksempeæ hvilket rum, gardinerne skal hænge i.

Formålet med indretningen

Hvad er formålet med det rum gardinerne skal hænge i? Hvordan ser jeres øvrige indretning ud? Lige meget hvilke ønsker I har, så kan vi hos Frost Boligcenter med garanti hjælpe jer med de helt rigtige gardiner til stuen, køkkenet, firmaet, spisestuen etc.

Få inspiration her, og kontakt os i enten butikken, eller mobilt og få det gardin du leder efter til en suveræn pris!

Gardiner skaber hygge og romantisk stemning. Gardinerne er med til at ramme lyset fra vinduerne ind på en smuk måde. Farverne i gardinerne er med til at forme atmosfæren i det rum de hænger i. 

Gå efter de bedste materialer

Gå efter gardinstof, der ikke falmer – og vælger du Drapilux air, renser det samtidig luften. Gardiner bliver ofte nedprioteret eller helt frasorteret – og det er synd! Gardiner kan nemlig skabe hygge, stemning og rum til dit hjem.

Læs artiklen : Skab stemning med gardiner

Find inspiration til boligen

Leder I efter inspiration til hjemmet, så klik rundt på frostbolig.dk

Skriv til Frostbolig.dk

I er altid velkommen til at kontakte os for gode råd til indretning