fbpx

Gardiner

Gardiner skaber en hyggelig atmosfære

Nye gardiner?

Hos Frost Boligcenter har vi altid et stort udvalg af forskellige flotte gardin-løsninger.

Tænker I på nye gardiner?

Hos Frost Boligcenter har vi altid et stort udvalg af gardiner og persienner, så I nemt kan finde lige præcis de gardiner, der passer ind i jeres bolig. Frost Boligcenter tilbyder et stort udvalg af gardiner, farver og mønstre. Klik rundt på vores hjemmeside og find inspiration.

Altid højeste kvalitet

Vi kan klare alt ligefra rullegardiner, plissegardiner, lamelgardiner, persienner, panelgardiner osv. Vi leverer altid højeste kvalitet når det kommer til gardiner. Gardiner kan bruges til meget mere end at afskærme for sollys. I dag kan gardiner skabe stil og rum, og endda give følelsen af ekstra plads.

Fåes i mange former og farver

Efter noget tid i kulden er gardiner igen blevet hot i indretningen af boligen igen. Og med god grund. Gardiner er nemlig geniale til at sætte både stemning og stil i et rum. Når i skal vælge gardiner afhænger det ofte af en lang række faktorer, for eksempeæ hvilket rum, gardinerne skal hænge i.

Formålet med indretningen

Hvad er formålet med det rum gardinerne skal hænge i? Hvordan ser jeres øvrige indretning ud? Lige meget hvilke ønsker I har, så kan vi hos Frost Boligcenter med garanti hjælpe jer med de helt rigtige gardiner til stuen, køkkenet, firmaet, spisestuen etc.

Gardiner skaber hygge og stemning til dit hjem

Gardiner skaber hygge og romantisk stemning. Gardinerne er med til at ramme lyset fra vinduerne ind på en smuk måde. Farverne i gardinerne er med til at forme atmosfæren i det rum de hænger i. 

Gå efter de bedste materialer

Gå efter gardinstof, der ikke falmer – og vælger du Drapilux air, renser det samtidig luften. Gardiner bliver ofte nedprioteret eller helt frasorteret – og det er synd! Gardiner kan nemlig skabe hygge, stemning og rum til dit hjem.

Læs artiklen : Skab stemning med gardiner

Find inspiration til boligen

Leder I efter inspiration til hjemmet, så klik rundt på frostbolig.dk

Skriv til Frostbolig.dk

I er altid velkommen til at kontakte os for gode råd til indretning