fbpx

Mange studerende føler at deres kollegieværelser er for små, og at der ikke engang er plads til en reol

En reol kan skabe plads på et kollegieværelse – Mange studerende føler at deres kollegieværelser er for små, og at der ikke engang er plads til en reol. Der skal være plads til et skrivebord, en reol og en seng. Dette kan ikke lade sig gøre og derfor er der mange der fravælger at have en reol og så undvære den ekstra opbevaringsplads, som det giver at have en reol.

Alt-i-én reol

Der findes en løsning på ovenstående problematik. Det er en alt-i-én reol. Disse findes på markedet i et utal af varianter. Den smarteste og mest pladsbesparende model er den hvor der indgår en decideret kontordel i selve reolen. I det ene hjørne af reolen er der blevet skabt plads til en computer, skærm og sågar en stol der kan komme under. Når man sidder i stolen føles det ikke klemt selvom man sidder inde i selve reolen. På denne måde undgår man at skulle have både skrivebord og reol.

Den udvidede model

Der findes en luksusmodel af denne reol-type. En Rolls-Royce model så at sige. Denne model nøjes ikke med at kombinere en reol og et skrivebord men fuldender oplevelsen med en fold-ned madras. På denne måde har du alle dine møbler samlet i én enhed. Du har din seng, dit skrivebord og din reol et sted. På denne måde kan du udnytte den ellers sparsomme gulvplads til noget mere brugbart. Du har pludselig 2 m2 ekstra gulvplads der hvor din seng plejede at stå.

Der er desværre en stor ulempe ved denne reol-type. Den er utroligt velegnet til studerende der har trange kår. Problematikken er prisen. Reol-typen koster typisk 30.000 – 50.000 kr. Så de studerende, der har råd til en sådan reol vil typisk ikke være den type, som bor på et kollegieværelse.

%d bloggers like this: