fbpx

Jensen Elevationsseng Ambassadør Dream 90×210 cm

Vælg en Jensen Elevationsseng Ambassadør Dream 90×210 cm

“Dream” Elevationssengen er basismodellen i Jensens® udvalg af elevationssenge. Dream modellen har et funktionelt system med mulighed for mange funktioner.

Med den integrerede nakkestøtte, kan du justere din Jensen® Ambassadør Dream Elevation, så hoved og nakke er i en behagelig position. Denne funktion er rigtig rar, hvis du fx læser i sengen.

Ønsker man at synkronisere sengen, så begge sider kører op og ned ens, er dette også en mulighed. Fjernbetjeningen indeholder desuden en hukommelses funktion, så den kan huske din favorit position.

Fjernbetjeningen er brugervenlig og enkel. du kan også hente en App til Iphone/Android, så du kan styre sengen fra din mobil eller tablet.

Ambasadør madrassen indeholder det originale Jensen® Alloy 2,1 Pocket zonesystem (12,5cm). Derudover har den Jensen® Support Pocket, og Jensen® Reflect Pocket fjedre, som gør madrassen mere fleksibel og bedre til at tilpasse sig din krop.

Derudover er der stretch i alle liggeflader, hvilket gør at kroppen får den optimale støtte og aflastning. Madrassen er også inddelt i zoner, så man få fordelt aflastningen der hvor kroppen har brug for det, ved hoften og skulderen.

Madrassen indeholder Jensens® originale Sense Zonesystem med blød skulderzone og fast lændestøtte. Du kan desuden vælge mellem flere forskellige stoffarver og ben til din Jensen® seng.

Jensen Aloy ®

Jensen Aloy 2,1 ® er vores bedste og mest fleksible fjedersystem, som konstant tilpasser sig din skiftende liggestilling og vægtfordeling.

Fjedersystemet giver stor overfladeblødhed i hele madrassen, da de mere faste zoner kun kommer i funktion, når din krop synker ned i madrassen.

For at få en god nats søvn med behagelig hvile for kroppen anbefales det at sove på siden eller ryggen. Søvn på siden eller på ryggen giver kroppen en mindre belastning, så hvis dit helbred tillader det så prøv at gøre det.

Det tager ofte tid at vænne sig til en ny sovestilling. Men når du har vænnet dig til at sove på siden eller ryggen, vil du ofte opleve at få en mere rolig søvn.

Jensen Softline lll topmadras

Jensen SoftLine III har en kerne i Innergetic® Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergetic® sørger for rigtig gode luft- og fugttransporterende egenskaber.

Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikrer en optimal ventilationsevne.

Den rillede side opleves som blødere, og den glatte side opleves som hårdere. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. https://sengeriget.dk/udvalg-af-senge/jensen-topmadras-softline-lll-80×200-cm/

Tempsmart

TempSmart™ er en topmadras med “termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingninger, som forårsager urolig søvn.

Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigive overflødig varme efter behov.

På den måde forhindrer mikrokapslerne overophedning eller kulde, og optimerer din søvnkvalitet.

TempSmart™ har en kerne af Innergetic® Latex, der giver bedst mulig luft- og fugttransport. Den åbne cellestruktur i Innergetic® sørger for rigtig gode luft- og fugttransporterende egenskaber.

Kernen er perforeret og rillet. Perforeringen sikrer optimal ventilation, mens rillerne giver en blødere og hårdere side. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere.

Topmadrassen har i tillæg Soft Touch for ekstra følelse af blødhed. https://sengeriget.dk/udvalg-af-senge/jensen-topmadras-tempsmart-80×200-cm/

 

Få inspiration og rådgivning hos Frost Boligcenter og Sengeriget.dk

Vores medarbejder står klar til at hjælpe dig både, når du handler på nettet eller besøger os ind i butikken.

Få den bedste rådgivning her og nyd dine nye møbler i årtier.

Følg os på sociale medier og bliv opdateret med alle nyheder på vores hjemmeside og ind i butikken.

Facebook
Instagram

Har du bruge for hjælp med bestilling eller har du andre spørgsmål?

Skriv eller ring til os på:

Telefonnummer: +45 75 34 15 44

E-mail: mail@frostbolig.dk

Du kan også besøge vores showroom:

Adresse:
Vestergårdsvej 4
7260 Sønder Omme

 

 

NYHEDER & TILBUD

Tilmeld dig vores lækre nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din indbakke på mail. Bare rolig vi sender ikke spam-mail, kun gode tilbud hvor du kan spare en masse penge.