Elevationssenge

Elevationssenge er blevet super populære i Danmark!
elevationssenge

Overvejer i elevationssenge?

Hos Frostbolig.dk har vi altid et godt tilbud på kvalitets elevationssenge.

Elevationssenge

Elevationssenge er i de seneste år blevet populære i Danmark. Det har skyldtes flere grunde. En af grundene er en stor udvikling på markedet, fordi der er meget fokus på sundhed, hvor søvn hører med til. Jævnligt bliver der foretaget tests af forskellige produkter, hvor man kan sammenligne kvalitet, pris osv.

En god seng

Du bruger i gennem dit liv 1/3 af alt tiden i en seng, eller helt præcis bruger vi i gennemsnit 7,8 timer om dagen. I og med vi bruger så meget tid i sengen, er det vigtigt at have en god seng, som man rent faktisk lægger godt i. Sengen er med til at den næste dag bliver god og man møder dagens udofrdringer udhvilet og med masser af ny energi.

Fordelen ved elevationssenge

Fordelen ved elevationssenge, er at man kan tilpasse sengen præcis, som man ønsker. Er man fx præget meget af hævelser i benene, er det en fordel at have benene over en vandret position. Vil man se fjernsyn, er det en fordel at kunne hæve den rygstøtten osv. På mange måder erstatter elevationssengen, de puder, man ville have til at støtte sig i en almindelig seng.

Handel af elevationsseng på nettet

Elevationssengen er blandt de mest populære sengetyper i Danmark. Og det med god grund. I takt med at vores huse har fået vokseværk, er soveværelserne også blevet større og større, og flere er efterhånden indrettet som hyggerum med TV, walk-in-closet og eget badeværelse.Køb din nye elevationsseng her! Frostbolig.dk har et stort udvalg af elevationssenge. Det er vigtigt, at du har prøvet elevationssengen inden du køber den, da det er en individuel sag, om hvorvidt en seng er god eller ej.

Valg af madras

Det er vigtigt at du sover godt om natten. En god nattesøvn, genopbygger hjernen og giver fornyet energi i kroppen. Dermed har du nemmere ved at fokusere og koncentrere dig, efter en god nattesøvn.
Den bedste sovestilling, er at ligge så anspændt og neutralt som muligt, men da det kommer an på din kropsform og vægt er det individuelt, hvilken madras man skal have.
Der er flere måder, hvorpå man kan teste, hvilken madras man skal have:

En af metoderne man kan bruge, er ved at få en ven/kæreste til at tegne sorte prikker på din rygsøjle (sørg for de sidder nogenlunde lige på rygsøjlen). Herefter skal du ligge på siden og hvis ikke prikkerne danner en ret linje, så er din madras enten for hård eller blød.

Snak med din møbelhandler 

Nogle møbelforretninger har computersenge, som også kan måle, hvilken madras, der passer bedst til dig. Her bliver der målt, hvordan ens krop trykker ned – og på den måde kan de afgøre, hvilken madras, som passer bedst til dig. Hør ad i dine lokale møbelforretninger, om de har sådan en. Du kan læse mere om valget af madrassen på vores indlæg om sovesofaer eller på sundhedsguiden, hvor du også kan læse om de forskellige madrastyper.

Find inspiration til hjemmet

På frostbolig.dk har vi stort set alt til hjemmet. Klik rundt og find inspiration

Kontakt Frostbolig.dk

Vi har altid gode råd til indretning af boligen