fbpx

Vivaldi Classic Elevationsseng 180×210 cm

Hvorfor skal du vælge Vivaldi Classic elevationsseng 180×210 cm?
En god nats søvn er den vigtigste passive beskæftigelse, du kan gøre for din egen sundhed. Nattesøvn kan nemlig reducere stressniveau, forbedre din koncentrationsevne, holde dit immunforsvar stærkt og meget andet.
Derfor er det vigtigt at have den helt rigtige springmadras til din elevationsseng.
Vivaldi Classic springmadras er bygget op med pocketfjedre, som er inddelt i 5 komfortzoner, for at sikre dig, den bedst mulige individuelle komfort.
Alle vores madrasser er vendbare. Det er en god ide at vende din madras ca. fire gange om året, således forlænger du din madras levetid.  Rundt om fjedrene er der polstret med  skum god kvalitet, som gør at din kontinentalseng ikke kun er lækker at sove i, du har et flot møbel som giver dig forkælelse når du opholder dig i den.

Vivaldi Classic Latex topmadras

Topmadrasser udgør det øverste lag i din seng og befinder sig lige under lagnet. De har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid. Det er også derfor topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt.
Topmadrassen på Vivaldi Classic serien består af en 40 mm. høj latex indlæg. Dette har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed.
I sommerperioden har dette stor betydning, da du slipper for at blive ’lukket inde’ i sengen og svede, og topmadrassen giver generelt bedre åndbarhed, især i varmen.
Naturmaterialet har en lang holdbarhed og høj bæreevne, så du får støtte i flere år. Vores Classic latex topmadras er OEKO-TEX© certificeret.

Størrelse 210 × 180 × 30 cm
Farve

Antracit (Classic), Lysgrå (Classic), Sand (Classic)

Fasthed

Ekstra Fast / Ekstra Fast, Fast / Ekstra Fast, Fast / Fast, Medium / Ekstra Fast, Medium / Fast, Medium / Medium

Topmadras

Split Top, To Enkelte

Ben

Cocktail Chrome, Cocktail Sort, Eg (Røget), Eg Rund Konisk, Rund Eg, Rund Metal

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...