Sengebord | Natbord

Sengeborde anvendes i de fleste soveværelser. Det er her, du kan lægge din bog, mobil, blad eller andet. I denne artikel har vi samlet en liste over de forhandlere på nettet, der sælger sengeborde / natborde. Vi har her samlet nogle billeder, af nogle af de sengeborde, som kan købes. Klik på billedet, for at komme til forhandleren.

Gæsteseng

Gæstesenge strækker sig fra alt fra sammenklappelige senge, til oppustelige madrasser. Ja nærmest alt, der kan soves på af gæster kaldes en gæsteseng. I denne artikel ser vi nærmere på, de forskellige muligheder indenfor gæstesenge. Der er utrolig mange forskellige modeller af gæstesenge. For bare at nævne nogle enkelte af dem, er der dem som kan klappes sammen, foldes ud og ind, dem med multifunktioner osv. Da der er stor forskel på de forskellige gæstesenge modeller, kan man ikke nævne et entydigt prisinterval. En gæsteseng, dækker over en masse forskellige sengemuligheder, som kan bruges til gæster. En gæsteseng skal for et meste være praktisk anlagt, så den nemt kan pakkes væk, uden at fylde særlig meget, når den ikke bliver brugt.

Eftersom gæstesenge, dækker over mange forskellige typer senge, skal du gøre op med dig selv, hvilken type du vil købe. Skal det være en oppustelig madras / gæsteseng, sammenklappelig eller hvorledes? Når du ved, hvad du specifikt vil have, kan du være mere specifik, når du søger efter forhandlere på nettet af det pågældende produkt – og dermed have lettere ved at finde det du søger.

Valg af madras

I vores artikel om sovesofaer anbefaler vi, at du køber en god madras, som passer til brugerens kropsvægt og kropsform. Gæstesenge når som regel gennem flere ejere, som hver har forskellige behov – og derfor er det ikke noget du bør tage hensyn til i dette tilfælde.

Skoskab | Skoskabe

Når du køber et skoskab, er det en god ide, at vælge det ud fra, hvor mange sko du har. Hvis du bruger mange sko, er det (logisk nok) en god ide, at have et stort skoskab med plads til alle skoene. I denne artikel har vi samlet en forhandlerliste, samt information om skoskabe. Udvalget indenfor skoskabe er relativt stort, dog ligner de fleste modeller, mere eller mindre hinanden. Antallet af skabe i et skoskab ligger typisk mellem 3-4, men kan rent faktisk fås med helt op til 8 låger.

Det mest normale er at købe et skoskab i metal, da de er de letteste. Men det er også muligt at købe skoskabe i træ. De fleste skoskabe er i grå, hvid eller sorte farver. Men hvis du har en anden stil, kan skoskabet farves, så farverne passer ind i din stil. Gøres det ordentligt kan resultatet blive rigtig pænt.

Skoskabe er blevet super moderne, hvilket der er god grund til. Med et skoskab kan du gemme skoene væk på en stilfuld måde. De er ikke særlig dyre og kan bruges i lang tid.

Træpersienner

Vi har her samlet en forhandlerliste over, de steder i Danmark, hvor det er muligt at købe persienner. Vi har et stort udvalg af mange forskellige persienner. Det gælder både træpersienner og alu persienner. Dog kan du ikke købe persiennerne på webshoppen, men du kan finde en af deres forretninger nær dig, hvor de kan købes.

Mange af de webshops vi nævner i forhandlerlisten ovenfor, har ofte tilbud på deres persienner. Da vi lavede listen havde flere af webshoppene tilbud, hvor det var muligt at spare 40-60 %. Ved at handle ved disse tilbud, kan du spare penge. Dog er persienner generelt ikke så dyre – og du bør derfor ikke vente på disse tilbud, da der simpelthen ikke er nok at spare. Sagt med andre ord, koster den tid du venter- og bruger på at finde tilbuddet, mere end det du sparer.

Garderobeskabe

Antallet af garderobeskabe på markedet er stort. Designet og funktionaliteten er det, som adskiller garderobeskabene (som også bliver kaldt klædeskabe) fra hinanden. I denne artikel har vi samlet en forhandlerliste med webshops, der sælger garderobeskabe.

Inden du køber et garderobeskab, skal du finde ud af, hvor stort det skal være og hvordan det skal se ud. Det er en god ide at måle op, hvor meget plads du har at gøre godt med. Er pladsen meget trang, kan det mest praktiske være et garderobeskab med skydedøre.

Der er mange penge på at spare, hvis du vælger at købe et brugt garderobeskab. Du kan spare mange penge, ved at handle brugt. Faktisk kan du ofte spare 40 % på garderobeskabe, som er i helt fin stand.

%d bloggers like this: