fbpx

Boxmadrasser

Til dig der leder efter boxmadrasser.

Vil du have de mest komfortable soveforhold, skal du købe en boxmadras. De trykaflastende kvalitetsmadrasser findes i forskellige størrelser, så du kan vælge dig dén model, der matcher de ønskede dimensioner.

 

Læs Mere

Det særlige ved madrasserne er, at de er bygget ind i en boks, der mange gange er bygget op af en ramme af træ. Herpå kan der monteres ben, og madrassen vil på den måde udgøre det nederste af sengen.

Billige boxmadrasser – sådan sparer du penge på din kvalitetsmadras

Igennem de seneste par årtier er boksmadrasserne i stigende grad flyttet ind i soveværelserne hos de danske forbrugere. Dette skyldes flere ting. Madrasserne er en billig måde at skabe en god seng på, og de findes i mange designs, så der kan vælges model og udgave, der passer til de personlige ønsker.

Når du vil have en boksmadras af højeste kvalitet, skal du vælge modellerne med Pocket fjedre. Det kan være en dyr udskrivning at købe ny seng.

Vil du spare mange penge på køb af boxmadras, skal du gå efter tilbud og udsalgskampagner.

Vi sætter løbende vores boksmadrasser ned i pris, når vi får nye produkter hjem.

Når du handler på udsalg, kan du spare mange penge og se frem til at sove i de mest komfortable forhold i fremtiden.

Det er bedre, at du køber boxmadras 105×200 cm., på tilbud fremfor at købe en billig model. En billig boksmadras vil typisk være lavet af Bonell fjedre (der er mindre trykaflastende og slidstærke sammenholdt med Pocket udgaverne). Derudover kan betrækket omkring ’boksen’ være lavet i mindre modstandsdygtige materialer, så der efter få år opstår synligt slid på sengen.

Ved at købe boksmadras på udsalg, er det kun prisen, du går på kompromis med. Du kan vælge mellem forskellige størrelser på de populære madrasser, og de findes i varierede looks.

Værd at vide om boxmadras på mål

Har du specielle krav til dimensionerne på din kommende seng, kan det være den rette løsning for dig at købe boxmadras på mål. Her vil din madras blive specialbestilt- og designet, så du får det sengeprodukt, der matcher dine krav.

Det er vigtigt, at du køber seng, som vil tilgodese dine behov lang tid ud i fremtiden. Hvis ikke din seng komplimenterer dine behov, vil du få en dårligere søvn, og du skal købe ny seng efter få år. Derved kan du spare penge ved at købe kvalitetsmadras her og nu.

I dag er det muligt at skræddersy madrasser efter centimetermål. Når du specialbestiller din madras, er det ikke kun bredde og længde, du skal forholde dig til.

Du skal også overveje, hvilke materialer din kommende kvalitetsmadras skal være lavet af. Konstruktionen af hhv. latex og skum er forskellig fra madras til madras. Har du brug for mest støtte, vil du få stor tilfredshed med at vælge en madras, der har memory foam. Og er det de temperaturregulerende egenskaber, der betyder mest for dig, skal du forholde dig til mængden og placeringen af latex materiale i madrassen.

Når du vil have en madras med længst levetid, der samtidig skal tage sig elegant ud år efter år, skal du overveje at få et produkt med aftageligt betræk. Betrækket kan blive nusset med tiden. Når det vaskes, forlænges levetiden og kvaliteten, og du hjælper samtidig med til at forbedre indeklimaet i soveværelset.

Fordelene ved at købe boxmadras efter mål

Når du bestiller en specialproduceret madras, får du et sengeprodukt, der vil give dig komfort, støtte og søvnkvalitet i topklasse i fremtiden.

Du får en boksmadras, der er skræddersyet og tilpasset unikt i forhold til dine behov. Vi har forskellige ønsker og behov, når det kommer til fysisk komfort. Du får en seng, hvor udvalg og placering af materialer i madrassen er tilpasset unikt til dig.

Når du specialbestiller din madras, vil der gå lidt længere tid, før du modtager den. Dette skyldes, at hvert et modul og element til din madras udvælges og designes unikt. Denne skræddersyede og individuelt tilpassede tilgang er værd at vente på, når komfort, støtte og søvnkvalitet betyder alt for dig.

Din boxmadras udgør fundamentet i din seng. Det er den, der er basen, hvorpå der kan placeres en springmadras og en topmadras.

Med en boksmadras efter mål kan du designe din helt egen seng, som kommer til at skabe stil og elegance i soveværelset i fremtiden.

Hvad er den bedste boxmadras?

Hvad den bedste boxmadras er, vil altid afhænge af individuelle forhold. Hvad der er den rette madras for én person, vil være forskellig til en anden.

Du skal vælge boxmadras i forhold til følgende kriterier:

  • Fasthed
  • Type af fjedre
  • Dimensioner

Det er særligt fastheden, du skal være opmærksom på, når du sammenligner dine forskellige valgmuligheder. Madrasserne laves i blød, medium og hård fasthed. Du skal vælge fasthed i forhold til din vægt. Det anbefales, at du vælger en hård fasthed, når du vejer over 100kg. For dig der vejer mellem 70-100kg kan medium fastheden være det rette valg, mens den blødeste udgave er passende for de personer, der vejer under 70kg.

Fastheden fortæller om, hvor meget støtte din boksmadras er i stand til at give. For dig der vejer over 80kg, vil det være ubehageligt at ligge på en blød madras. Du vil ’falde igennem’ madrassen, fordi den ikke er skabt til at modstå din vægt.

Uanset hvilke producenter der designer boxmadrasser, vil fasthed, type af fjedre samt dimensioner altid stå angivet på de forskellige produkter.

Vil du have den bedste madras, skal du vælge udgaverne med Pocket-fjedre. Her er fjedrene sammenhængende, og de er placeret i lommer. De typiske fjedre er 5-Pocet fjedre og 7-Pocket fjedre.

Vedligehold på senge og boxmadrasser

De populære madrasser gør, at mange producenter af sengeudstyr- og tilbehør fremstiller dem. Vil du have en god, støttende og aflastende seng, kan kontinentalmodellen være den rette løsning. Boxmadrassen udgør fundamentet hos kontinentalsenge.

Når du vælger en kontinentalseng, vil den bestå af 3 forskellige moduler (hhv. boksmadras, springmadras og topmadras).

Du kan vælge selv at designe og forme din seng. Her er det vigtigt, at du sørger for at bestille moduler, der har de samme mål for både bredde og længde.

Fordelen ved selv at designe din seng er, at du kan udvælge dig de madrasser, som matcher dine ønsker og behov.

Det er muligt for alle og enhver at få de skånsomme, slidstærke og komfortgivende boxmadrasser. Som følge af de mange størrelser og dimensioner, kan du vælge den model, der vil passe perfekt til størrelsen på dit soveværelse.

Når du vil vedligeholde din madras i flest år, skal du vælge de modeller, der har vendbare designs. Her kan du cirka 1 gang om året vende madrassen rundt, så du undgår, at der skabes faste former i den.

En anden løsning til forøgelse af levetid er at vælge madras med vaskbart betræk. En boksmadras med bomuldsbetræk er det hygiejniske valg. Betrækket kan vaskes ved 60 grader, så bakterier og støv fjernes.

Køb boxmadras der matcher dine behov

Personer i alle aldersgrupper kan nyde godt af at sove på en boksmadras. Træner du meget, eller er kroppen begyndt at blive øm efter mange år på arbejdsmarkedet?

Med den bedste madras kan du mindske smerter og ømheder, og du kan øge restitutionstiden og sundhedstilstanden.

Når du køber madras, skal du forholde dig til dine aktuelle og dine fremtidige behov. Madrassen skal kunne opfylde ønsker og behov 5-10 år ud i fremtiden.

Det særlige ved de trykaflastende boxmadrasser er deres allergivenlige designs. Lider du af husstøvmideallergi, eller har du tendens til at svede meget om natten, er madrastypen det perfekte valg. De fleste moderne boksmadrasser er lavet med aftageligt bomuldsbetræk, der er med til at forbedre indeklimaet i soveværelset. Sover du i et fugtigt eller indeklemt miljø, vil det påvirke både sundhed og kvalitet af nattesøvn negativt.

Om du er til trykaflastende madras eller ej, afhænger af, hvilke fysiske behov og ønsker du har. Du hjælper din krop med at restituere optimalt, når du vælger en madras, der er designet til at aflaste alle punkter på den.

Hos os finder du forskellige typer og modeller af de eftertragtede boxmadrasser. Des flere produkter du undersøger, des større er sandsynligheden for, at du får den boksmadras, som tilgodeser dine behov for sundhed og fysisk komfort.

Få inspiration og rådgivning hos Frost Boligcenter

Vores medarbejder står klar til at hjælpe dig både, når du handler på nettet eller besøger os ind i butikken.

Få den bedste rådgivning her og nyd dine nye møbler i årtier.

Følg os på sociale medier og bliv opdateret med alle nyheder på vores hjemmeside og ind i butikken.

Facebook

Instagram

Har du bruge for hjælp med bestilling eller har du andre spørgsmål?

Skriv eller ring til os på:

Telefonnummer: +45 75 34 15 44

E-mail: mail@frostbolig.dk

Du kan også besøge vores fysisk showroom:

Adresse:

Vestergårdsvej 4

7260 Sønder Omme

Viser 1–9 af 23 resultater

NYHEDER & TILBUD

Tilmeld dig vores lækre nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din indbakke på mail. Bare rolig vi sender ikke spam-mail, kun gode tilbud hvor du kan spare en masse penge.