fbpx

Vivaldi Deluxe Boxmadras 90×200 cm Velour

Hos Sengeriget.dk er vores senge håndplukkede i ud fra det bedste kvalitet og design.
Nordisk håndværk og design når det er allerbedst. Vi sikrer at sengen, er af god kvalitet, det gælder både boxmadras og topmadrassen.
Vores boxmadrasser består af tre lag. Nederst finder du i denne box med pocketfjedre. Ovenpå på placeres en 7 zonet  pocket box med pocketfjedre. Og på toppen af denne boxmadras er vores luksus svanemærket topmadras i 60 mm. latex.

Vivaldi Deluxe 7-zonetboxmadras

Hvis du kigger efter en boxmadras tilbud, er her et fremragende bud. Denne box er ikke den billigste på markedet, men her får du virkeligt noget for pengene.
Vores Vivaldi Deluxe boxmadrasser er inklusiv lækker topmadras i 60 mm. latex og ben. Sengen er delt ind i hele 7 komfortzoner, så her er der kælet for den helt rigtige liggekomfort. Boxmadrassen fås i hele fire forskellige fastheder og fire flotte farver.

Vivaldi Deluxe Latex topmadras

Topmadrasser udgør det øverste lag i din seng og befinder sig lige under lagnet. De har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid.
Derfor er topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt. Topmadrassen på Vivaldi Deluxe serien består af en 60 mm. høj latex indlæg, som har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed. I sommerperioden har dette stor betydning, da du slipper for at blive ’lukket inde’ i sengen og svede, og topmadrassen giver generelt bedre åndbarhed, især i varmen. Naturmaterialet har en lang holdbarhed og høj bæreevne, så du får støtte i flere år. Vores Deluxe latex topmadras er Svanemærket og OEKO-TEX© certificeret.

Størrelse 200 × 90 cm
Farve

Antracit (Deluxe), Blå (Deluxe), Grøn Velour, Sand (Deluxe)

Fasthed

Ekstra fast, Fast, Medium, Soft

Ben

Cocktail Chrome, Cocktail Sort, Eg (Røget), Eg Rund Konisk, Rund Eg, Rund Metal

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.