fbpx

Hvad er en Boxelevationsseng?

Kort sagt er en perfekt synergi mellem det funktionelle og æstetiske.
Æstetisk 7 zonet boxmadras er delt ind i hele 7 komfortzoner, så her er der kælet for den helt rigtige liggekomfort.
Funktionel elevationsseng skal både være perfekt at sidde i, og den skal være perfekt at ligge i og selvfølgelig at sove i.

Når det handler om liggekomfort og forbedret søvnkvalitet, er det vigtigt, at man ligger godt. Man bruger omtrent 1/3 af livet i ens seng.
Når du investerer i en god elevationsseng, så er det samtidig en sikker investering i dit generelle helbred.
Slip for løse madrasser, her er din luksus seng opbygget med en fastmonteret madras, så her fremstår din seng altid pæn og ordentlig.

Vivaldi Deluxe Latex topmadras

Topmadrasser udgør det øverste lag i din seng og befinder sig lige under lagnet.
De har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid. Derfor er topmadrassen en høj prioritet hos os.
Du får så meget ud af din seng, som muligt. Topmadrassen på Vivaldi Deluxe serien består af en 60 mm. høj latex indlæg. Dette har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed.
I sommerperioden har dette stor betydning, da du slipper for at blive ’lukket inde’ i sengen og svede, og topmadrassen giver generelt bedre åndbarhed, især i varmen. Naturmaterialet har en lang holdbarhed og høj bæreevne, så du får støtte i flere år.
Vores Deluxe latex topmadras er Svanemærket og OEKO-TEX© certificeret.

Farve

Antracit (Deluxe), Blå (Deluxe), Lysgrå (Deluxe), Sand (Deluxe)

Fasthed

Ekstra Fast / Ekstra Fast, Fast / Ekstra Fast, Fast / Fast, Medium / Ekstra Fast, Medium / Fast, Medium / Medium, Soft / Ekstra Fast, Soft / Fast, Soft / Medium, Soft / Soft

Ben

Cocktail Chrome, Cocktail Sort, Eg (Røget), Eg Rund Konisk, Rund Eg, Rund Metal

Topmadras

Split Top, To Enkelte

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

NYHEDER & TILBUD

Tilmeld dig vores lækre nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din indbakke på mail. Bare rolig vi sender ikke spam-mail, kun gode tilbud hvor du kan spare en masse penge.

\nSoft op til 65 kg
\nMedium 65-75 kg
\nFast 75-90 kg
\nEkstra fast over 90 kg<\/li>\n<\/ul>\n","featuredImage":"https:\/\/frostbolig.dk\/wp-content\/uploads\/2022\/09\/senge-47-795x795.jpg"}};