fbpx

Egetæpper Soft Dreams Lux

Vi har et stort udvalg af Egetæpper Soft Dreams Lux. Luksus kommer i mange former. Soft Dreams Lux har en tæt, blød overflade og er fremstillet af 100% Polyamid. Tæppet fås i 24 smukke farver med eksklusivt farvespil.

Tæppet er et af de elementer i indretningen, der skaber størst forandring. Give rummet varme og farve, eller bryd det minimalistiske i indretningen, med et flot tæppe. Gulvtæppet er også med til at samle møblerne og skabe en hyggelig stemning i rummet. Du får en indbydende zone, der skaber ro og helhed i rummet. En modig facon eller farve skaber derimod et statement i din bolig.

Design selv dit tæppe

Med Any-shape konceptet fra Egetæpper, kan du selv designe dit gulvtæppe efter dine ønsker. På den måde kommer til at passe perfekt ind i netop dit hjem. Vælg selv farve, størrelse og facon. Få dit helt eget unika tæppe, ved at skitserer formen med mål.

NYHEDER & TILBUD

Tilmeld dig vores lækre nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din indbakke på mail. Bare rolig vi sender ikke spam-mail, kun gode tilbud hvor du kan spare en masse penge.