Spisebord

Nyt spisebord? Hos Frostbolig.dk finder i et bredt udvalg af flotte spiseborde
 
spisebord

Forny boligen

Nyt spisebord? Forny dit hjem med et flot designet og funktionelt køkken bord.

Brug for et nyt spisebord?

Et solidt spisebord åbner for muligheden at nyde lækre middage med jeres familie og venner. Ligegyldigt hvordan i har indrettet jeres bolig, så kan kan i med garanti finde et flot bord hos Frostbolig.dk. Spisebordet er uden diskussion et af de vigtigste møbler i danskernes hjem. Det er her vi får passer og plejet vores familierelationer og nære sociale netværk.

Spisebordet som samlingspunkt

At have et dejligt stort bord stående klar er mindst lige så komfortabelt, som at et nyt og pænt køkken. Spisebordet har som regel en ret fremtrædende placering i boligen. Da det enten placeres i spisestuen eller i jeres flotte køkkenet. Hvem elsker ikke en god middag hjemme? Hos Frostbolig.dk finder i altid et pænt udvalg af de mest populære spiseborde.

Spisebord med stole

Ingen bord uden gode komfortable spisebordsstole. Når man nogengange har gæster i hjemmet, ender det ofte med at blive til de sene nattetimer. Derfor anbefaler vi at i overvejer nogle spisebordsstole, der er behagelige at sidde i over en hel aften. Vi kender alle det, at sidde på en stol, der enten er for lav, for høj, har et dårligt rygstøtte eller sædet er for hårdt.

Byd velkommen

Byd jeres venner og familie det bedste når i får besøg. Sørg for både de og i selv til daglig nyder at benytte jeres spisebord. Uanset hvilken form for bord i ønsker jer, om det er i eg, valnød, bøg, hvidlaminat eller i stål, så har Frostbolig.dk altid en god løsning.

Når kun det bedste er godt nok

Kun det bedste træ bliver brugt til vores spiseborde. Det betyder det holder både form, look og farve i mange år og måltid efter måltid. Vi har altid et godt spisebord tilbud i vores webshop. I kan få jeres spisebord med udtræk og lige præcis den type stole til bordet i finder mest behagelige.

Altid i høj kvalitet

Vi leverer unikke spiseborde i mange stilarter ligefra de rå og rustikke, til de mere klassiske, der er piftet op med et moderne look. Vi kan også hjælpe med retro og det rå factory look samt et spisebord med vintage stil og mange flere! Find jeres nye bord her på hjemmesiden, eller kig ind til os i butikken og få en snak om indretning! Her på siden finder i mange spændende billeder af møbler og boligindretning. Klik på vores inspirations galleri øverst og se mere.

Find inspiration

Få gode ideer til boligindretningen!

Skal vi hjælpe med nyt spisebord?

Kontakt frostbolig.dk og hør mere om indretning

Der kan endnu ikke fortages køb i shoppen, men du kan se vores vare! Luk