Skænke og vitriner

Skænke og vitrineskabe er med til at dekorer spisestuen!
Skænke og vitriner

Skal vi kigge på Skænke og vitriner?

Hos Frostbolig.dk har vi altid en masse gode tilbud på skænke og vitriner.

Vi har skænke og vitriner i mange størrelser

Skænke og vitrineskabe fås i mange forskellige størrelser, materialer og design. I vores webshop kan i finde: skænke, vitriner, hængevitriner, reoler, vitrineoverdele, vitrineskabe og meget andet spændende til indretning spisestuen i jeres hus eller lejlighed.

Altid stort sortiment i høj kvalitet

Hos Frostbolig.dk har vi altid mange fine tilbud på skænke i både eg, bøg eller sortbejdset. Tjek vores hjemmeside og se det store sortiment af kvalitets skænke og vitriner her. Kig ind i butikken hos Frostbolig og lad os hjælpe med at indrette jeres spisestue.

Søger du skænke og vitriner?

En spisestue kan sagtens blive et både godt og praktisk “opbevaringsrum”, uden det på nogen måde kommer til at opleves sådan. Det handler blot om hvordan det præsenteres. Og med en flot skænk eller vitrine, kan det jo kun præsenteres på den flottest tænkelige måde.

Den elegante opbevaringsplads

Med en flot skænk eller et smukt vitrineskab får i masser af ekstra opbevaringsplads, uden at selve rummet fremstår rodet eller overfyldt. Skænke og vitriner fåes fx i massiv eg med smukke glaslåger og mange muligheder. De kan leveres store og rummelige med skydelåger eller døre samt skuffer og indbygget bestikskuffe.

Skænke eller vitrine til spisestuen

Vi leverer skænke og vitriner i kan benytte som i vil. Mange bruger dem til at gemme det smukke porcelæn væk, så børnene ikke får fingre i det. I kan vælge mellem nogle af de smukkeste vitrineskabe i romantisk stil eller sorte minimalistiske modeller. De findes både som mellem høje og lave, smalle og brede skabe, hos Frostbolig.dk er der altid noget for enhver smag.

Præsenter hjemmet på en smart facon

Vi kender det godt: man har en masse pæne glas eller bøger, som bare bliver gemt væk i hjørnet af et skab? Hvorfor ikke præsentere dem på en elegant og hyggelig måde i et glasskab eller vitrineskab.

Find inspiration til boligen

Frostbolig har en passion for boligindretning!

Vi guider gerne med gode ideer

Boligindretning er vores speciale. Spørg endelig løs!

Der kan endnu ikke fortages køb i shoppen, men du kan se vores vare! Luk