My home

Nye møbler? Kunne starte i vores My Home afdeling

My Home er både stærkt og legesygt, i sit design. Mørkere, varme og hyggelige farver, sofaer i skønt stof, lænestole i friske farver der passer til enhver indretning. Designene er i god kvalitet, til gode priser der ikke går på kompromis med kvaliteten.

My Home er kendetegnet ved en frisk og trendy stil, med mange muligheder for sammensætninger. Med denne møbel linje er du aldrig låst til en stil, den har muligheder for kombinationer på kryds og tværs. Sofa i en stil, sat sammen med lænestole i frisk og farverigt design.

My Home kollektionen af lysestager, små sofaborde, sideborde og andet tilbehør fra My Home, gør det muligt at skabe hyggen. Det er indretning til dig der ønsker muligheder og inspiration, uanset om du er minimalistisk eller mere rustik, elegant eller funktionel, så finder du det du søger i vores My Home afdeling.

Gå til “My Home” og se mere her

My home

De sarte farver og det tidsløse design er trenden i My Home kollektionen. Ensfarvet sofaer med kombinationer af lænestole der giver farver og unikhed. Uanset din stil giver My Home mulighed for, at være kreativ og tænke nye veje med din indretning.

Små sidemøbler og små sofaer giver et anderledes look, det bidrager med nye muligheder, der giver rummet små rum i rummet. De muligheder der ligger for at skabe hyggelige kroge, fuld af personlighed, er det der gør My Home til et godt valg når du skal indrette.

My home

Massiv træ har altid været noget nordisk og hængt sammen med noget Dansk. My Home er en design linje, der byder på gode valgmuligheder, hvis du går efter nordisk design. Kombineret med stole der ikke passer i materiale, giver det et indtryk der er unikt og farverigt, med en lille fornemmelse af retro.

De små tillægsborde er sjove kombinationer, og sammensat med det rigtige tilbehør, giver det stilen mere luft, end det tunge og rustikke. Der findes mange kombinationer i My Home og inspirationen er stor, når man går rundt og kigger på mulighederne.

My Home

Vil du gerne se flere møbler fra My Home, se nærmer på designet og mulighederne. Leder du efter inspiration til indretning af din stue? Eller er det måske en ny sofa, i et frisk design? Kom ind og se mere i vores butik.